Első babás kismamák! Ti is féltek a szüléstől?
Én nem, inkább az utána levő dolgoktól, hogy fog menni a szoptatás stb. :-)
Én is úgy vagyok vele, hogy már nők milliói szültek, és túlélték, ha annyira szörnyű lenne, nem vállalnának be sokan még 1-2-3 babát utána. (Persze van ilyen is, nem mondom h nincs..) De úgy gondolom nálam százszor "nyafkább, nyeszlettebb" nőknek is sikerült, nekem miért ne sikerülne? Már nagyon várom! :-)
Kedves kérdező, te félsz? :-)
34 hkm
Én meg eleinte nem foglalkoztam a dologgal, csak most, hogy már 32. hetes vagyok...
Egyre jobban félek!
Én egyáltalán nem félek, pedig nagyon nem bírom sem a vér látványát, sem a fájdalmat.
Bár lehet, hogy azért gondolom így, mert még csak 8 hetes vagyok és a szüléshez közeledve engem is kiver majd a hideg veríték :))
Nekem még rátesz egy lapáttal az is hogy vele legyen minden renden!
A fájdalom + aggodalom elég rossz párosítás.
Remélem nem a párom fogja meginni ennek a levét(apukás szülés lesz).
Remélem nem fogok kikelni magamból és nem fogok vele veszekedni meg ehhez hasonlók.
Én nem félek (legalábbis eddig) mert úgy vagyok vele, ha félek akkor is meg kell szülni, ha nem félek akkor is, tehát próbálok úgy állni a dologhoz, hogy félelem nélkül inkább ilyen kis egészséges izgulással várjam a végét :)
Én inkább az utána lévő dolgoktól tartok kicsit, hogy milyenek lesznek a csecsemős nővérek (sajnos sok rosszat hallottam róluk, hogy nem túl segítőkészek), és hogy milyen lesz a 24 órás babás szobában majd ha egyszerre többen is leszünk (ahol szülök majd bababarát kórház lett). Bár ott is remélhetőleg ha már tapasztalt anyukák lesznek tudnak segíteni, legalább is én úgy gondolom, hogy azért a mai világban a segítőkészség még megvan az emberekben :)
Boldog babavárást! 29 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!