Lehetek terhes, hogyha mensi elotti napon teszteltem, az persze negativ volt, meg is jott masnapra a mensim. De megis olyan furcsan erzem magam. Mit szoltok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 14:26
1/1 anonim válasza:
Azt, hogy nem vagy terhes, vagyis 0,1% esély van rá... Amikor nekem nem jött össze a baba, nekem is voltak ilyen képzeteim. sajnos, az ember, ha nagyon szeretne valamit, hajlamos, "beképzelni" dolgokat. Mikor fél év után sem sikerült, nálunk, a baba, akkor úgy döntöttem, nem foglalkozom annyit vele, majd jön, ha akar. és, meg is jött. Azóta meg is született, szép kisfiú...Nyugi, sikerülni fog, csak ne stresszelj annyit rajt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!