Mekkora gond? Vitamin téma?
Mostantól csak minden másnap szedném a femibion 400-at. 16 hetes vagyok. Ártok vele, ha fele annyi vitamint adok a babámnak?
Sajnos havi 6000 ft nagyon sok, ezért gondoltam, hogy megfelezném.
Előző két babámmal én sem szedtem egyébként. Mert ugye a femibionról nem tudtam h létezik, az elevit félék meg nagyok.
Azt szerettem volna megtudni hogy az nem gond, ha idáig minden nap szedtem, és most hirtelen felére csökkentem az adagot?
Úristen... Ilyenkor mindig azt gondolom, hogy egy bizonyos IQ szint alatt be kéne tiltani a gyerekvállalást.
Gondoltam belinkelek néhány cikkeket erről, de aztán eszembe jutott, hogy lehet gond lenne a szövegértéssel, talán egy videó jobban célba ér:
Kérdező, ez természetesen nem neked szólt, hanem azoknak a díszpéldányoknak, akik szerint felesleges a vitamin.
Nem gond, ha kétnaponta szeded, csak az első 12 hétben nagyon fontos, hogy naponta szedd. Mivel ezen már túl vagy, elég 2 naponta szedni, feltéve ha amúgy egészségesen és változatosan táplálkozol. (a változatos táplálkozás nem csak sok zöldséget és gyümölcsöt jelent, hanem minőségi húsokat, halakat stb)
Kedves Jégtánc, először te butáztál le engem, amikor felhívtam a figyelmet arra a bizonyított tényre, hogy a magzatvédő vitamin megelőzhet bizonyos fejlődési rendellenességeket.
Egyébként igen, butának tartom azt, aki nem fogadja el a tudományt, a tényeket, csak mert azok ellenkeznek az ő téveszméken alapuló meggyőződésével.
26-os. Nem az a baj, hogy te nem szedtél vitamint. A te babád, a te dolgod, hogy kockáztatod az egészségét, az életét, jogod van hozzá (sajnos).
Az viszont igenis baj, hogy valótlanságokat állítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!