Kinek van a gyerekei között nagy kor különbség? Betöltött 16,14 .12 éves gyerekek mellé jön a baba
Az én gyermekeim közt:
16éves
11éves
5éves
3éves
7hetes
tapasztalatom szerint az 5év sok*nem játszanak úgy együtt*,de a két kicsi órákig elvannak.
Hidd el, imádni fogják! A két fiam mellé 11 és 13 évesen jött egy kislány, és nagyon örültek, dajkálták, rengeteget segítettek a pici körül, pedig fiúk! Azt hittem, csak a lánygyerekek ilyenek, de nem! Igaz, ők fiútesót szerettek volna, de nagyon jól eljátszanak vele is, szeretik, imádják
pedig a két fiú egymás közt mindig veszekedett, most már ők is kevésbé rivalizálnak egymással.
Gratulálok nektek, szép, hogy egy negyedik babát is vártok a nagyok mellé, még én is kedvet kapok egy következőre!
én is első babás vagyok, de öcsém és köztem 11 év van. imádtam (imádom) sokat segítettem anyunak. nagyon jó a kapcsolatunk az öcsémmel :)
bár fiúknál ez gondolom máshogy megy.
Lányom 16,fiam 13 éves.A kicsi fiam 6 hónapos. Amikor a lányom megtudta,h jön a tesó,azt mondta ő elköltözik az apjához.Ő nem akar egy sírós babát hallgatni:)Úgy mentem szülni,h közölte én siessek haza,de "azt" -pocakra mutatva,hagyjam ott.Utálta azt,h az addig vékony anyukája hatalmas lett,elformálódott.Félt attól,h ő el lesz hanyagolva. Amíg a kórházban voltam a nagyok exemnél,apukájuknál voltak.Aznap amikor hazajöttem már jöttek is haza. Meglátták a babát,melléfeküdtek és csodálták.Lányom egy órán keresztül csak fogta a pici fiam kezét,majd elaludtak.Imádják.Amikor 5 hónapos lett a kicsi és érdeklődött a világra,már lehetett játszani vele,a lányom elkezdte átvinni a szobájába.Lefekszenek és játszanak,fotózkodnak együtt.Minap pedig ezt hallom:
-Anya,minden baba ilyen aranyos?-Most már megértem miért szerettetek volna egy kisbabát.....-Mikor lesz a következő? -Na jó ez csak vicc volt!
Nem lesz gond nálatok sem. Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!