Valaki került már kapcsolatba a PrenaTest -el?
Tájékozódtam felőle, de nagyon drága, és ha jól tudom, csak down kórra szűr!
Valaki esetleg csináltatott már? Milyen a megbízhatósága,mennyi idő alatt van meg, hol csináltattad?Elsősorban ezek a dolgok érdeklenének!
Köszönöm

Tudom,hogy régi a kérdés,de hátha jár itt valaki:)
Kiderült a tesztből,hogy milyen nemű a baba?

Sziasztok! A PrenaTest elvégzésével megtudhatjátok a baba nemét is!!!
Itt írják a honlapon!:
A magzat nemének meghatározása
A PrenaTest® a magzat nemének meghatározására is képes a 12. terhességi héttől kezdődően. Ez különösen a nemhez kötötten öröklődő genetikai betegségek esetén nyújt fontos információt.
bár nem friss a kérdés. de hátha valakinek jól jön.
én nemrég csináltattam prenatest-et. 43 éves vagyok. most 16 hetes terhes.
az amniót nem akartam a vetélés kockázata miatt.
a kombinált teszt meg szerintem csak játék a számokkal, amolyan neszesemmifogdmegjól. tévedhet negatív és pozitív irányba is.
a prena meg azért 99,9 %-os választ ad.
én a legdrágább variációt választottam, 225 e volt, szűr down-ra, patau-ra és edwards-ra, plusz még vagy 4-5 féle kromoszóma rendellenességre, ha jól emlékszem.
két hét alatt ígértek választ, pont akkorra meg is jött. telefonon hívott a doki, és azt mondta, mindenre negatív. nagyon megnyugtató! :)
ja és kiskrapek. :)
én azt ajánlom, aki anyagilag megengedheti magának, válassza ezt, mert ez ma a legkorszerűbb és legbiztonságosabb vizsgálat.
hozzáteszem, nekem nagyon nagy mákom volt, hogy akkor ki tudtam fizetni, ma már nem tudnám, mert közben egyedül maradtam, elhagyott a férjem. na de ez az én nyomorom. : nem lehet minden tökéletes. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!