Fél algopyrin fejfájásra?
Nagyon nagyon fáj már a fejem. Csak Algopyrinünk van itthon, ha egy felet bevennék nagy bajt csinálnék? Sajnos nem találom a betegtájékoztatóját. Nyavajás front...
Köszönöm a segítséget!!
27 hkm

válasza:Nyugodtan bevehetsz akár egészet is! :)
Én is szedtem a terhesség alatt,sajnos többször is szükségem volt rá,egy műtét miatt.
Azt mondta az nőgyógyászom,hogy Algopyrint és Panadolt nyugodtan szedhetek!

válasza:

válasza:Nyugodtan!
Nőgyógyászom nekem is engedélyezte. Megoszlanak ugyan a vélemények, de első terhességnél is alkalmazni kellett, meg most is (migrénes fejfájás)
Az első gyermekem egészséges, így nyugodtan bevehetsz, akár egy egészet is...csak ne legyen rendszeres!

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Múlthéten szerdán eltávolították az alsó bölcsességfogamat amivel előtte több mint egy hetet szenvedtem. A védőnőm aztmondta szedhetek rá algopyrint,így azt tettem...napi kettőt. Sajnos a húzás után bedurrant a nyirokcsomóm, nem tudtam enni, aludni, így muszáj volt...
Irjatok kerlek....:( es akinek volt ilyen, mi tortent vele??
Iszonyatosan fáj a fejem 38 hetes vagyok
Szombat este óta fáj a fejem, tegnap olyan migrénesen, vettem be Panadolt, vizes ruháztam a fejem, de kb. 10 percig enyhítette, aztán újra fájt!!! Ma megyek orvoshoz, de addig is jó lenne tudni mégis mit használhatnék!? Nekem még a terhességem előtt csak az Algoflex és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!