Milyen intim mosakodót használtok terhesség alatt?
Amilyet eddig.
DOVE vagy X-epil. Most épp X-epil van otthon :)
Én amint elfogyott egy flakon, egy másik fajtára váltottam, ezt a terhesség előtt-után is így csinálom. Van egy pár márka, amit szeretek és ezeket szoktam "keringetni" :)
Amit használok: nivea intimo, dove, avon rószaszín (nem krémes, hanem az átlátszó zselés), lactacid és kevesen ismerik, de a BABÉ-nek is van nagyon jó minőségű.
Ami nekem nem jött be, pedig sokan dícsérik amúgy, az oriflame feminelle, a mentolos IntiMed (pedig terhesség előtt szerettem ezt nagyon), nagyon rossz véleménnyel vagyok a ziaja kamillás intim mosakodóról.
Szerintem ez egyéni ízlés függő, hogy kinek mi jön be.
Én főleg avonosat szoktam használni- a barátnőm avonozik, nem teszi rá a jutalékot, általában -25%-ért hozza a katalógusárhoz képest. Így tényleg filléres tétel és jó a minősége. Ha akciós, akkor bevásárolok belőle párat.
A kolleganőimnek is szoktam vinni, ők is kihasználják ezt, így megéri mindannyiunknak.
Nekünk a szülésfelkészítő tanfolyam keretében a Sába intim lemosót ajánlották, merthogy ennek olyan az összetétele, meg a PH-ja. Én mondjuk nem használtam semmi különöset, csak ugyanolyan tusfürdőt, mint előtte.
Csakis Saforelle, terhesség alatt ismerkedtem meg vele, a védőnőm ajánlotta (ez az egy téma volt, amiben jártas volt és jó tanácsot adott:)), gombásodásra hajlamos, érzékeny bőrű nőknek nagyon szuper.
Tényleg bevált, a terhesség alatt semmilyen fertőzésem, problémám nem volt. Azóta is ezt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!