Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruációs görcsre hasonlító...

Menstruációs görcsre hasonlító érzés 32 hetesen?

Figyelt kérdés
Nem tart sokáig pár másodperc, de egy nap többször is érzem. Meg ilyen hüvelyben nyilaló érzésem is van. Baj lehet vagy csak ilyen szülés előtti "fájdalmak"?
2014. máj. 7. 08:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmi baj,már nagy a baba,nyom mindent. Teljesen normálisak ezek a dolgok ennyi idős terhesen.
2014. máj. 7. 08:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia. Én vennék be magne B6-ot az elmulasztja a kisebb görcsöket, ha több napja tart akkor nap 3x vegyél be. Védőnővel is konzultálhatsz, ha meg van a száma.Lehet csak jósló fájásról van szó. Ha nem múlik szólj orvosodnak, ha nincs fogadott menj be a kórházba.Nekem sajnos koraszülés lett 31.héten. Jobbulást.
2014. máj. 7. 08:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok mint te. 31+3 hetes vagyok. Én kicsit félek, mert a nagyobb gyermekem is 35 hétre született. Remélem húzzuk még egy jó darabig. Ja de nekem plusszban van sok keményedésem is, pedig elsővel sosem volt. Neked nem szokott lenni?
2014. máj. 7. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a jóslófájások voltak ilyenek, igaz a 38. hét után, először csak néha, aztán 3-4 napig intenzíven éreztem, végül napra pontosan érkezett.
2014. máj. 7. 09:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is szoktam keményedni, de azt nem tartom vészesnek. Magneb6- ot szedem.
2014. máj. 7. 09:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenem a 30. héttől van, magnéziumot kell szednem rá.
2014. máj. 7. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!