Hinnétek a helyemben az 5. Orvosnak is?
Történetem: laparoszkópiás ciszta műtét utáni hónapban kismama lettem..26 hetes vagyok...,de azóta is folyamatos alhasi fájdalom-néha-görcsökkel teli a terhességem.. A genetikai ultrahangok azt mondják,hogy teljesen egészséges, 24.heti 4d-n 600 gramm volt..!
DE aggódok a hasfájás és a görcs miatt 5 orvos mondta,hogy minden ok..pihenjek és 3*2 magnézium...szerintetek?
Ne haragudj, de ha 5 orvos azt mondta hogy nincs baj, minden rendben, akkor miért nem tudod elhinni? Az orvosok sokkal okosabbak mint mi, itt válaszoló anyukák. Hidd el nekik amit mondanak, a hasfájás és görcs tényleg nem probléma és az egész terhességet végig kíséri. Vannak jobb napok és vannak extra rossz napok. Nekem pl 4 hétig olyan comb-csípő fájdalmam volt hogy járni alig bírtam, az orvos azt mondta hogy lesz ennél még rosszabb is. Na akkor fakadtam sírva, mert hogy nekem az már a nagyon durva kategória volt.
A lényeg, hogy ne aggódj már ennyire, a saját hangulatodat rontod el magadnak azzal hogy állandóan aggodalmaskodsz.
ÓÓÓÓÓÓÓ....csak addig húzzam Én is..remélem...!
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!