Ki hány hetes volt mikor először érezte megmozdulni a babáját?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 18:39
1/14 anonim válasza:
Elsö terhesség 20 hèt, második 16 hèt.
2/14 anonim válasza:
Első terhesség, melső fali lepénnyel 17+3 hetesen éreztem először, hogy rúgott a kicsi.
4/14 anonim válasza:
Első és 14. héten, de ez nagyon ritka, gyakoribb a 18-20. hét.
Folyamatosan kb a 20-21. héttől érzem.
5/14 anonim válasza:
20.héten
Előtte héten már volt valami, de akkor még nem tudtam meghatározni, hogy az ő, csak sejtettem.
32hkm
6/14 anonim válasza:
nekem első baba. kb 15-16hetes voltam, és mondhatni utána minden nap éreztem de úgy komolyabb mozgást kb 20hetesen kezdte, kivülről látszik, érezni. innentől is írattam be a kiskönyvbe.
7/14 anonim válasza:
első baba és a 15. héten éreztem először
33 hkm
8/14 anonim válasza:
19-20 hetes voltam, amikor kezdtem valami gyanusat erezni. Ket hettel kesobb pedig mar egyertelmu volt es a ferjem is erezte kivulrol. Hatso fali lepeny, elso baba.
9/14 anonim válasza:
Elsőt a 18. héten (hátsó fali lepény)
Másodikat a 13. héten (mellső fali lepény) - de persze itt már tudtam mit "kell" érezni :)
10/14 anonim válasza:
Első baba 18 hetesen mint ha éreztem volna valamit 21 hetesen vált számomra egyértelművé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!