Ha lesz is kelengyepénz az csak az először szülő nők kapják?
Én októberben szülöm a 3.babánkat és akkor én nem kapok?
Akkor ez gyönyörű pedig kezdtem volna örülni hogy de jó lenne ,még nekünk is jól jönne !!
Ez elég mocsokság Orbántól szerintem!
Mert csak az elő gyerek gyerek?????
Iggeeeen... az a 300 csak az első után jár.
Nekünk második lesz most, azért lenne hová tenni azt a pénzt... :)
Ezzel akar ösztönözni h legalább egy babát vállaljon be mindenki? Vagy úgy gondolja, h a második, harmadik, x-edik meg örökli a tesók cuccát, arra nem kell költeni?
Nekünk pl ellopták a jó kis babakocsinkat. A 16 hósomnak van esernyőse, de az új babának most vehetünk újat.
Ehhh...
Hát igen ezt mondom én is köszi kedves utolsó végre megért valaki!!!
Nekünk is van sok cuccunk ,de pl a fiam 6 éves iszonyu tempóba nő kéne neki is minden hónapban valamit venni!!!!
6-os vagyok.
Na, szerintem az a lényeg, h nem csak az első, hanem a 2-3-4-stb babát várók is tudnák mire költeni azt a pénzt.
Kinőtt ruhák, lerúgott cipők, óvodai és iskolai befizetni valók, stb.
Mindenkinek jól jönne az a 300.
Kérlek értsék már meg, fogjátok már fel, hogy Nem lesz 300 eFt az egyszeri anyasági- se elsőnek, se sehánynak.
Tegnap már hivatalos nyilatkozat is napvilágot látott, Révész Máriusz szóvivő tolmácsolásában- hogy nincs rá egyelőre fedezet!
HAsználjátok a netet, nem kell elhinni ígérvényeket, még csak törvényjavaslat sem született erről!
Senki ne erre tervezzen, mert nem jár jól.
Még egyszer tehát: NEM LESZ SEHÁNYADIK GYEREK UTÁN belátható időn belül többszázezres támogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!