Mit csináltok ha nyilvános helyen jön rátok a hányinger, hányás ahol sokan vannak? Volt már ilyen?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 21:42
1/3 anonim válasza:
Zacsi....persze nem átlátszó. :) Nekem kellemetlen lenne mondjuk egy hipermarket közepén a földre kidobni a taccsot, ha fel is készülhetek rá. Én is rosszul vagyok másétól. De persze vannak balesetek.
2/3 anonim válasza:
hát, mivel sajnos a hányást nem nagyon lehet kontrollálni, kénytelen kijönni...
én rosszul leszek a buszon, volt már, hogy csak miattam kellett külön megállni... aztán volt, hogy kiszálltam az autóból (vagy le a buszról) és oda az útra...muszáj volt, nem bírtam.
ja, most látom, hogy terhesség kategória, én nem voltam terhes, csak nem bírom az autót/buszt.
3/3 anonim válasza:
Én nagyon érzékeny voltam a szagokra. Egyszer egy telefonfülke mögött hánytam mert megéreztem valamit. Egyszer meg hentes boltba jött rám a szagoktól de ott kitudtam szaladni és a levegőn jobb lett. Többet nem mentem olyan helyre ahol tudtam hogy gáz lesz. Látták hogy pocakom van senki nem "botránkozott" meg. Ez van nem lehet mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!