19 hetes vagyok és nem megy a szex?
2. Babàmat várom és amugy sem voltunk az a naponta szexelös pár, de amióta terhes vagyok csak ritkán van kedvem, de föleg az a baj hogy egyik pózban sem megy... Korábban is föleg csak misszionáriusban csináltuk, ami most ugye nem jön össze... Elsö terhessègembél nem volt ez, söt...
Akkor most marad a petting a szülésig? :(
Az első 3 hónapban rosszul voltam, a szexhez semmi kedvem se volt. Most meg már a falat kaparom, úgy kívánom, de a férjem félti a babát (volt egy vetélésem) és nem akar hozzám se nyúlni. Február elején voltunk utoljára együtt, amikor összehoztuk a babát.
Szóval a libidó nagyon is meg tud változni. Van, aki egyáltalán nem kívánja várandósan a szexet, van, aki az elejétől és van, aki az elején még nem, aztán meg nagyon is! És akkor ha mindketten kívénjétok biztos találtok is hozzá kényelmes, kellemes pózt is
15 hkm
Első vagyok.
Egyébként nekem nem volt és nincs is ilyen téren gondom. Mi elég sokszor voltunk együtt a terhesség elején is, tehát volt, hogy a héten minden nap, volt hogy pár nap, volt hogy egy nap többször. Most, hogy a 34. hétben vagyok, továbbra sem romlott ez a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!