Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10+4hkm vagyok, napok óta...

10+4hkm vagyok, napok óta érzek zsibbadást az egész lábamban és tegnap a derekam úgy fájt, hogy nem tudtam felülni sem, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Szerintetek baj lehet? Este kezdett el fájni a derekam, de olyan szinten, hogy szó szerint felülni sem tudtam, de reggelre teljesen elmúlt, mintha mi sem történt volna. Viszont azóta olyan fura érzés van a hasamban, mintha ellenék telitödve..ez mitől lehet? van valami köze egymáshoz?
2014. máj. 13. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
hát a derekad egyszerűen azért mért szélesedik ki, nekem akkor volt ilyen mikor megerőltettem magam. munkában 8 órát végig állni, vagy itthon több órás hajolgatós takarítás. tehát próbálj pihenni, nem túlterhelni magad. a telitett érzés is hasonlóra vezethető vissza azaz nekem. úgy éreztem magam mint egy lufi ami mindjárt kidurran, de ez nekem szintén nap végére szokott előjönni. de azt lehet egyszerű puffadás. majd elmúlik. :)
2014. máj. 13. 15:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. máj. 13. 15:06
 3/3 Ditta323 ***** válasza:
Első hozzászóló véleményét tudom erősíteni én is.
2014. máj. 13. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!