Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kicsit össze zavarodtam?

Kicsit össze zavarodtam?

Figyelt kérdés
Szoval menstruacio szerint 30 hetes vagyok de a 18.heti genetikai ultrahangon kisebb volt a babàm 1 hèttel ès a 26.hètig igy is volt majd mikor legközelebb mentem (4d) 29 hetesen màr 31 hetesnek felelt meg a bèbi,akkor most melyiket szàmoljam,nem èrtem a vedönö a mensi szerint az ultrahangos az uh szerint szàmolja! Ki volt hasonlo helyzetbe,hamarabb jött a baba vagy tènyleg a mensi szerint? Bocsi ha kicsit zavaros!

2014. máj. 13. 16:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem mensi szerint 28 hetes 4 napos ma, uh-ról jövök ott 30 hetes 4 napos. Szülésre kiírva is két dátum szerint vagyok, de a dokim szerint a fejlettsége számít úgyhogy az uh időpontot vettük a szülés megfelelő időpontjának. Kicsit sem zavaros, szerintem soha nem fogják pontosan tudni, hacsak te nem emlékszel napra pontosan, hogy mikor fogant. Szép babavárást neked!
2014. máj. 13. 18:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Elméletileg a 12. heti UH alapján szokta kiírni a doki a szülés időpontját. Mert az első időszakban még egységesen fejlődnek, nem "zavarnak be" a genetikai adottságok. Szóval ha akkor az uh-os és a menzesz szerinti kor között lényegesebb különbséget lát, akkor az uh-os méret szerint módosíthatja a kort. De a terhesség vége felé már nem számít, hogy 1-2 héttel nagyobb, attól nem lesz idősebb is, csak kicsit nagyobb az átlagnál.
2014. máj. 13. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!