Van itt bv-s kismama vagy akinek a férje/párja bv-s?
Figyelt kérdés
Privátban lenne pár kérdésem :)2014. máj. 13. 18:00
2/7 anonim válasza:
büntetésvégrehajtás, közismertebb nevén börtön
3/7 A kérdező kommentje:
Csak a félreértés elkerülése végett, olyanra gondolok, aki ott dolgozik :)
2014. máj. 13. 18:18
5/7 anonim válasza:
Én a katasztrófavédelemnél dolgozom 14. héten tartok. Nem bv, de ugyanugy a bm-hez tartozik, ugyanazok a jogszabályok vonatkoznak ránk. Különbség annyi lehet h vki közalkalmazott vagy hivatásos dolgozó. Utobbinak 90%-os táppénz jár, és a tegyás idejére 100%-os bér.
7/7 anonim válasza:
Nem szorosan kötődik a témához, csak vicces történet:
Régen a férjem dolgozott két évet börtönkonyhán, mint élelmezésvezető. Általában úgy szokott rá utalni, hogy "amikor a börtönben voltam".
Amikor már annyira komoly lett a kapcsolat, hogy tágabb körben bemutattam, egyszer elmentünk a szüleim túracsapatával pár napos kirándulásra. Este vacsorázunk, kb 20 ember kanalazgatja a levest. Röpködnek a vicces sztorik, férjem is beszáll:
"Amikor börtönben voltam..." - és itt állt meg 20 kanál a levegőben.
A szüleim röhögtek a bajszuk alatt, ők ismerték a teljes történetet, de nem szóltak közbe. Szerintem a többiek azóta is gondolkoznak, hogy miért ültethették le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!