Akiknek volt pecsételő vérzése vagy barnás folyása tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Tegnap engedtek ki a korházból. A babával minden rendben. Irtak fel Duphastont, de csak csak nem akar mulni ez a barnázás. Nem sok még tisztasági sem kell, csak a wc papíron vehető észre. Nem tudják az orvosok mitől lehet. De engem nagyon zavar.
6+5 napos vagyok.
2014. máj. 15. 10:30
1/7 anonim válasza:
11. hétig nálam maradt a barnázás. 35 hetes vagyok most.
2/7 anonim válasza:
Szia! Kis időnek el kell telnie, míg elmúlik. Nekem a 6. és 8. Hét között volt pecsételő vérzés. Utrogestant szedtem rá a 12. Hétig. De sajnos a rossz emlék azóta is bennem van, minden pisiléskor ellenőrzöm a wc papírt. Ráadásul pár napja, amikor 27. Hetes voltam, egyik reggel megint volt egy kis vérzés. Egyből ügyeletre mentem, most gyulladásom van, valószínűleg amitt volt a kis vérzés. De a lényeg, hogy a baba jól van. Pihenj sokat, de ezt gondolom mondták is.
3/7 ivilicious válasza:
nekem 7-8 hetes koromig volt, azért mentem orvoshoz, mert össze vissza véreztem, nem gondoltam,hogy terhes vagyok!:) a tesztem negatív volt, amit a mellfájás miatt csináltam.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönom a nyugtató szavakat. Igen sokat fekszem orvosi utasításra, de kezd egy kicsit kényelmetlen lenni...
De majd csak túl leszek rajta :-)
2014. máj. 15. 12:07
6/7 anonim válasza:
Tudom hogy rémísztő de pozitívan kell gondolkodni..nekem nem de barátnőmnek volt sokat kell pihennie..de semmi bajuk minden rendben ver a pici szíve!:)
7/7 anonim válasza:
Szia! Én az 5. héttől a 11.-ig folyamatosan hol barnáztam, hol véreztem, pedig napi 3 utrogestant szedtem. Nem tudták biztosan megmondani, hogy mitől. Aztán egy csapásra elmúlt. Most 14 hetes vagyok. Szóval pihenj, szedd a gyógyszert és akkor jó esélyed van, hogy minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!