8 hetesen Ti is ennyire fázósak vagytok? Nem túlzás? 24/N
Figyelt kérdés
Egy tanfolyamon vagyok 2 pulcsiban,sállal és térdig érő pufikabátban.2014. máj. 15. 12:38
1/9 anonim válasza:
Én alapból fázós vagyok, de a várandóságom elején ez csak fokozódott, téli nzokniban és pulcsiban aludtam. Kint 20 fok volt...
2/9 anonim válasza:
Nem a pulcsik száma számít, hanem hogy hány fok van a teremben. Én is 2 pulcsiban vagyok az irodában, pedig nem is vagyok terhes. :) És télikabátban jöttem. :) Hideg van, na! :)
Viszont ha csak te fázol, mások nem, és a terem meleg, érdemes lenne megmérni a lázadat.
4/9 anonim válasza:
Én most vagyok a 13. héten de még mindig majdnem megfagyok (kb 7-8 héten kezdődött). Megutáltam a fürdést, tusolást is a fázás miatt, na és az illatok miatt is, és nem jó érzés ha a meleg víz a bőrömhöz ér. Nem bírom a tusfürdő, testápoló, mosogatószer, öblítő stb... illatát. Szerencsére a hányás engem elkerült, de ez is elég rossz...
5/9 anonim válasza:
Én is fáztam és fázom. Mikor kint 20 fok volt, én mindig feltekertem a fűtést 7-re, és ültem előtte 20 percig. Szeretett a család.
6/9 anonim válasza:
9 hetes vagyok nem,h nem fázom rendszeresen izzadok..ma pl nem mert hideg van de nem fázom soha!:)
7/9 anonim válasza:
Kb.12 hetig meg akartam fagyni,aztan jott a hohullamos idoszak es most a 27 heten allandoan megorulok olyan melegem van!Ne aggodj...elmulik!Szep babavarast! :)
8/9 A kérdező kommentje:
2./ nincs lázam, mások is egyre inkább fáznak. ma már egyáltalán nem lógok ki,hogy télikabátban ülök.
7./ Te szegény,nem tudtál aludni éjjel :-(
2014. máj. 16. 12:53
9/9 anonim válasza:
Ari vagy kedves kerdezo de azert irtam olyan keson mert en Amerikaban elek es nalunk 6 oraval kevesebb van mint otthon...Mondjuk ennek ellenere nagyon rosszul alszom,igy ez is egy nagy problemam!De azert ezekre a panaszokra majd"edes teherkent"fogunk hamarosan emlekezni! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!