Kinek mi a véleménye arról h a Coláról terhesen?
Figyelt kérdés
Szerintetek méreg a babára nézve?
Vagy szerintetek ha az ember SAJNOS azt kívánja inkább igya meg mint h megvonja magától?
És szerintetek mennyi az az adag amit talán meglehet inni egy héten vagy egy nap?
2014. jún. 28. 21:29
11/14 A kérdező kommentje:
Ötös már én se szedek terhes vitamint mert tök sok rosszat lehet olvasni meg hallani róla ehelyett én is inkább a gyümölcs plusz zöldség mellett marafok az a tuti! Köszönöm az eddigi válaszokat!
2014. jún. 28. 22:29
12/14 anonim válasza:
A védőnőm anno azt mondta, napi 1 pohártól kutya bajom se lesz, hányingerre tuti tipp... kortyonként elosztottam, de jó is volt!
13/14 anonim válasza:
Ha megelégszel a colahoz hasonló ízzel, akkor ajánlom a Szentkirályi Pennyben kapható Elixis nevű italát. 30 féle gyógynövényből készítették, nekem nagyon ízlik.
14/14 anonim válasza:
Pontosan annyira káros csak, mint bármelyik cukros üdítő. Semmi olyat nem tartalmaz, és nem olyan mértékben, ami méreg lenne. Ha néha egy-egy pohárral megiszol, semmi bajod nem lesz tőle. Én terhesen kéthavonta megkívántam egy-egy pohárral, ha sokat ettem, akkor meg egyenesen jót tett a gyomromnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!