Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy hassal hogy a fenébe...

Nagy hassal hogy a fenébe tudok "szépítkezni" odalent?

Figyelt kérdés
Nemsokára mennem kell orvoshoz és engem zavar ha ápolatlan vagyok. Tudom a doki nem ezt nézi, de akkor is. Pár hete még úgy ahogy ment a bikinivonal borotválása, de már semmit nem látok. Egyébként is következne, nem orvos miatt, de most azért addig jó lenne lerendezni. Szanaszét vágni se akarom magam. Hogy csináljam???
2015. márc. 28. 16:04
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%
A szülés nem egy show, az égvilágon senkit sem érdekel hogy neked ott szörtelen vagy sem.Talán a barátnődnek elondhatod ,lehet hogy lájkolja. Az orvosod azt nézi menyit fizetel ,a szülésznő sem leszbi csak pénz kell neki, kit érdekel ?, te csak egy darab hus vagy aki fizet.
2015. márc. 28. 21:41
 32/33 anonim ***** válasza:
Én megcsináltam simán érzésre. Aztán tükörrel ellenőriztem... szülés előtt egy nappal is meg tudtam szépre csinálni, pedig akkor már igazán nagy pocakom volt :)
2015. márc. 28. 22:27
 33/33 anonim ***** válasza:
en tukorben szoktam, esetleg probald ki. bocs nem olvastam el minden valaszt, lehet mar irtak ezt a tippet. vettem ilyen kis tukrot es valahogy beallitom hogy lassak valamit es ugy :) de van egy nagy tukor is a furdoben es neha csak abba nezem a kadbol de az mindig beparasodik :D nagyon kellemetlen , en is megvagtam mar magam, es elig tudok mar hajolni 36 hetesen ...de muszaj valahogy elintezni, nekem nincs parom, szoval szenvedek, de azert valahogy sikerul :) engem sokkal jobban zavar mondjuk az aranyer, vagy hogy szules kozben mik tavoznak meg belolunk , amit egyaltalan nem akarunk hogy esetleg tavozzanak ott az agyon, hanem elotte...en ilyenektol parazok...de amugy a korhazban is leszedik neked majd szules elott, vegulis az a lenyeg, mert ugy higenikusabb, persze az esztetika is szamit , de ne aggodj tul sokat.
2015. márc. 29. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!