Kedves kismamák, milyen Nálatok a leendő apuka hozzáállása az egészségetekhez?
Sajnos nálunk apuka nagyon aggódós....a anyagiak miatt. én még csak 22 hetes vagyok de rendszeresen elkap a rosszullét, szédülés, gyakran fáj a hasam, hát őszintén, elég satnyán kezd átállni a szervezetem a nagy változásra és egyre nehezebb a munkába bejutás + 8 óra irodai csücsülés a derékszögű széken.
Hiába mondom az apának, ő úgy van vele hogy igenis vegyek magamon erőt mert nem tehetjük meg hogy táppénzre menjek..
Mikor kértem hogy legalább tegye meg hogy behoz a munkahelyre (napi szinten rosszul leszek a bkv-n) akkoris csak magából kikelve mondja hogy értsem már meg hogy drága a benzin és bírjam ki valahogy...
Nem akarok mindig veszekedni vele de egyre nehezebb :(
Nem érti hogy itt nem csak egy nátha miatti nyűgösködésről van szó.
Tudom hogy fontos a pénz (átlag színvonalon élünk, kicsivel talán alatta) de szerintem a baba méginkább. Ő úgy látja én vagyok nyafogós és satnya szervezetű :(
Mit tennétek? Szerintetek is nekem kéne összeszorítani a fogam és bírni és bírni, és reménykedni hogy nem lesz baj?
Köszi a válaszokat mindenkinek.
Mondjuk annyit hozzáteszek hogy a házimunkában, otthoni teendőkben nagyon sokat segít, esténként ha nem vagyok jól megeteti és ellátja az összes háziállatkánkat meg minden, itt most konkrétan "csak" az a gond hogy a benzinpénzt félti és hogy szerinte én vagyok túl nyűgös és a többi kismama biztos nem ilyen nyápic.
Magyarán segít ott, ami nem kerül pénzbe..ezt pedig ezek szerint szerintetek is és nem csak szerintem túlzásba viszi.. :(
Ja és bocsánat kihagytam,hogy a táppénzt se szeretné, mármint hogy most elmenjek táppénzre.
De a többi dologgal tényleg nincs gond, azokban segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!