Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik terhesség előtt pattanáso...

Akik terhesség előtt pattanásosak voltatok: javult vagy inkább romlott terhesség alatt a helyzet?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
romlott :(
2010. márc. 24. 18:50
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Nekem javult!
2010. márc. 24. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
nekem is javult
2010. márc. 24. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
nekem is romlott... szűlés után meg még jobban... a fejem tiszta ragya és piros foltos volt
2010. márc. 24. 19:13
 5/7 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Nekem terhesség előtt 30 éves létemre mindig volt 1-1 pattim, terhesség alatt viszont teljesen elmúltak. Most szoptatok, néha érzem, hogy nagyon zsíros az arcbőröm, de eddig nem jöttek ki hatalmas vadállatok :)
2010. márc. 24. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most vagyok 15 hetes.

Soha nem voltam pattanásos, hát most vagyok..

De ez mindenkinél változó. Nincs 2 egyforma terhesség :)

2010. márc. 24. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanolyan, mint előtte volt.
2010. márc. 25. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Terhesség végén lehet ilyen? Szerintetek ez normális, vagy valami allergia lehet?

37 hetes kismami vagyok...lassan 38hetes. A hasamon a repedések rettentően kivörösödtek, és olyan mintha nagyon apró piros sűrű pöttyös is lenne, és iszonyatosan viszket.A kézfejemen is van egy pár és viszket. Ma megyek orvoshoz, csak kíváncsi lennék, hogy Veletek volt- e ilyen, vagy hasonló.

Kórházban terhesség megállapításánál csinálnak uh-t? Vagy csak a 12. heti az első?

Ha nincs magándokim, nemis láthatom a "babát" a 12. hétig?

Akik tornáznak terhesség alatt, azok az első 3 hónapban is ugyan úgy tornáztak vagy akkor már visszafogtad a tempóból?

van olyan gyakorlat vagy izom amit kimondottan tilos terhelni, nem ajánlott végezni? Pl. hasazás, fekvőtámasz?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!