34 hetes kismamák ti is féltek a szüléstől?

Gyereknek minden kész,kórhàzi cucc folyamatban.
Nem nem izgulok,màr vàrom. Tudom hogy megy a szülés,úgyérzem felkèszültem.
De mondjuk sosem voltam azaz izgulós fajta.

" a fogantatás előtti héten kipróbálta a drogot"
Mi az A DROG? Orvosilag a koffein is az, de a fűtől a heroinig sok minden belefér amúgy is.

Császármetszéssel fogok szülni és persze, félek. Elmeséltettem a folyamatot a dokimmal és a szülésznővel is, de mégis félek. Milyen lesz infúzióval a kezemben feküdni órákat, milyen lesz először felállni a gyógytornásszal. Kedves lesz-e az újszülöttgyógyász? Rendben lesz-e a gyerek? Csak az nyugtat meg, ha arra gondolok, a férjem a fejem mellett fog ülni végig, a dokim pedig profi orvos.
Hétfőn lesz egy CTG még, ha rossz az eredménye, mikor csinálják vajon a műtétet...stb.
A kórházi csomagunkat már bepakoltuk, anyu és a védőnő is megnézte és egy frissen szült bnőm is, új dolgokat is mondtak, azokat is elpakoltuk. Már csak a férjemnek kell bele olyan ruha, ami nem pizsi, hogyha látogatók jönnek.
Félek, hogy tényleg tudják-e zárolni a pénzt az EP-nkről és nem kell-e újra kifizetni és később számlát kérni az EP-től...pedig nyilván ez a gyakorlat, feleslegesen félek.
2 hét múlva lesz a műtétem, addig itthoni munkavégzésen vagyok, félek, hogy nehogy elfelejtsünk szólni a főnökömnek a szülésről, hogy tudjon felvenni a szerződésemre valaki mást. Vagy, hogy megjön-e majd a gyerek TAJ-kártyája időben vagy hónapokig kimarad a CSED? (Van félretett pénzünk, de pont most vettünk lakást, jobb volna arra szánni.)
36 hkm

36 hetes elmúltam. Nagyjából összeszedtem a kórházit. Elsővel ilyenkor már megszültem, sürgős császárral. Sajnos most is császárom lesz. Félek kicsit, de inkább már túl lennék rajta! Már nagyon fáj a csontom alul, nem bírok lépni sem. Az oviból a nagyot minden nap szinte már sírva hordom. Tudom mi vár rám pár hét múlva, be vagyok kaksizva nem tagadom, de tényleg várom is. A savam az egekben állandóan, szuszogok, pedig összesen eddig 6kg híztam csak.
Nyugi rendben lesz minden, ilyenkor már az utolsó hetek nehezen telnek mert izgatottsággal van tele az ember! :)

Bár én már 38 hetes vagyok, de én inkább várom. Persze kicsit félek is, mert hát hiába szültem már, minden szülés más. Ráadásul az első szülésem egyáltalán nem jó élmény volt (és akkor finoman fogalmaztam).
Már nagyon rosszul alszom (ha sikerül egyáltalán), fáj a szemérem- és farokcsontom, kínoz a gyomorsav...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!