Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek egy nő beletud...

Szerintetek egy nő beletud törődni abba, hogy terhes lett úgy, hogy nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom hogy védekezés mellett is van esély a terhességre. Ti beletudnátok törődni ha terhesek lennétek úgy hogy nem akarjátok? Mit gondoltok mi a jobb az ilyen esetekben?
2016. jún. 19. 11:52
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Beletorodtem, megtartottam, imadom. Epp eszik a lelkem, 4.5 honapos
2016. jún. 19. 12:04
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Szia,igen én személy szerint bele tudtam törödni,nem rég még kérdést irtam ki mert annyira össze voltam zavarodva ez kb 2 hete volt mostanra megbarátkoztam a gondolattal,pár honap és már 4 tagú lesz a család:-) Nem tudtam volna elvetetni,örökbe adni semmm igy egy választásom maradt,kistesóval ajándékozom meg kislányomat:-) kivánom mindenkinek aki ilyen helyzetbe kerül,hogy ilyen jól viselje és tudja elfogadni mint ahogyan én!:-)
2016. jún. 19. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Én sem akartam, ràadásul annyira friss 'kapcsolatban' estem teherbe hogy előtte 2 nappal jöttünk össze (régebb óta ismertük màr egymàst)...

Eszünkbe sem jutott elvetetni. Azóta màr van egy tervezett babànk is

2016. jún. 19. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, beletörődtem, pedig 3. terhesség volt. A kicsi is csak 1 éves volt akkor. Sokat sírtam, tanácstalan voltam. Aztán kiderült, hoogy ikrek. Már 3 évesek múltak😀
2016. jún. 19. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Én most töltöm a 11 hetet. Vagy 3 hete kezdem elfogadni. Nekünk második baba. Én is tettem fel kérdést mint a kettes válaszoló. Én 38 éves vagyok. És már egyáltalán nem akartam. Még most sem érzem 100%-ban, hogy akarom. De én sem tudtam volna elvetetni.
2016. jún. 19. 17:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen,fiunk nem volt tervezett most már 5 éves nagyon örülünk hogy ìgy alakult.
2016. jún. 19. 18:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi se terveztuk de orulunk neki nagyon.

En meg varandos vagyok:)

2016. jún. 19. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon de nagyon nem akartam ,egyébként sem de ráadásul úgy jött mint derült égből villámcsapás.Fiatal is voltam ,és nekem konkrétan nem is volt semmim egy átlag alatti fizetésen kívül.A terhesség közepe felé kezdtem elfogadni és szeretni a fiamat ,de akkor is voltak hullámvölgyek és nehéz pillanataim.Mostmár egyébként imádom és hálás vagyok a sorsnak ,hogy így alakult.Nagyon boldog vagyok.Annyit hozzátennék ,hogy sokat köszönhetek a páromnak és a szüleinknek ,mert mindenki támogatott bennünket.Így nyilván könnyebb volt elviselni.
2016. jún. 20. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!