Hosszabb távra utaznátok félidős terhesen autóbusszal? Mennyi az a táv/idő, amit bevállalnátok/bevállaltatok? Mit tartanátok felelőtlenségnek?
Igen. Termeszetesen ha van rajta vece, de nem terhesen se utaznek olyannal, amin szivatnak.:)
Busszal egyebkent nem szoktunk utazni, mindig repulunk, de pl egy Horvatordzagot siman bevallalnek.
Hihi :) én most repültem, bár első trimeszteres volt az utazás... Nos minket a wizz szivatott meg, meg a kedves utastársaink. A lényeg késések és várakozás és szivatások miatt én nem mertem már de-tt 10-11-től inni (elvileg 14-kor indultunk volna Londonból haza-2 óra utazás).Utoljára mosdó 12h előtt még. Majd a gépen is csak 3 után engedtek wc-re és inni is 17 h után kaptam először. Szörnyű volt és amikor leszálltunk akkor úgy éreztem megkeresem a pultjukat Bp.-en és rájuk borítom az asztalt. Kibírtam, de az a 6 óra ivás nélkül, és közel 3 óra toalett nélkül számomra katasztrófa volt. Pedig nekem is problémamentes a terhességem, de ez kikészített. Hozzáteszem, életem első repülése szóval igencsak tapasztalatlan voltam :)
Ettől függetlenül én simán bevállalnék egy kondis-wc-s busszal akár egy horvát, olasz utat is, de pl Spanyolba már nem indulnék el, még nem terhesen se :)
Külföldön élünk, 1600km-re a szülővárosunktól. Alapesetben 21 óra alatt meglehet járni,de így az állandó pisilési ingerem miatt sikerült 26 óra megtenni az utat :)
Visszafelé repülök. 5 éve járunk haza autóval de most így terhesen eléggé megvisel. Ráadásul álomkorban vagyok,de aludni autóban,számomra lehetetlen volt.
Köszönöm a válaszokat.
450 km, autóbuszos kirándulás barátokkal, munkatársakkal.
Elvileg 3-4 óránként biztosan megállunk fél órára (vagy többre), wc biztosan lesz a buszon. Ráadásul hajnalban indulunk, így valószínűleg az első etapot végigalszom...
:)
Oh :) azt simán :) Az meg buli is lesz ;)
A repülős kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!