Tágulhat a méhem, azért fáj a csípőm meg a combom?
Figyelt kérdés
8 hetes vagyok de ma kezdett el nagyon fájni a combtövem meg csípőm. Hozzáteszem csípőkopásom van. Talán ezért érzem ilyen hamar?
2.baba.
Fiammal csak valahol a 25.hét körül kezdődött.
2016. jún. 22. 12:07
1/1 anonim válasza:
Nekem a 18. héten kezdődött, de akkor rákerestem az interneten, és olvastam több olyanról, akinek már a 6. héten volt, igaz, derékfájása. Szerintem is előfordulhat ilyen korán, eleve az ember másképp tartja magát terhesen (akár már az elejétől), így főleg, ha amúgy is van csípőproblémád, ha már kicsit is másképp tartod a medencéd (és lehet, hogy ezt észre sem veszed), akkor a megváltozott terhelés miatt szerintem fájhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!