Baba nemével kapcsolatosan, nálatok ez bejött? (Bővebben lent)
"Anya életkora és a fogantatás időpontja kell. Ha az anya páros évet mutat és a fogantatás is páros hónap, ugyanígy páratlan év-páratlan hónapra, akkor : fiú lesz (pl: 36 éves voltam 08. hónapba jött össze és fiú lesz)
Lányoknál pedig az életkor és a hónapnak fordítva kell lenni, páros-páratlan vagy páratlan-páros."
Ezt most olvastam valahol. Mit gondoltok? Nálatok hogy volt / hogy van?
Hát ez egy jó nagy baromság :D :D...
Mindemellett bejött, én 33 éves voltam amikor fogant a fiam a 11. hónapban..
#10 nem akarok kotozkodni,de vagy kamu vagy vagy nem tudsz szamolni vagy en nem tudok.
Ha augusztusban fogant a baba akkor vagy majusi vagy juniusi baba lenne,vagyis mar megszuletett volna vagy meg nem de hamarosan es akkor lehetnel a 38-39.hetben,semmikepp nem a 32.ben.De bocsanat ha en vagyok hulye.
Es hogy a kerdesre is valaszoljak,igen bejott 3szor,de ketszer tuti.
24 eves 4.honap-kisfiu lett
26-1.honap-kislany
28-11.honap-elvileg megint kislany,de hamarosan kiderul
Jaja ezt en is olvastam de nalunk nem jott be 😀 Kislanyunk lesz pedig kisfiunak kellett volna ezek szerint dehat ez babona mivel a ferfi "donti el", h milyen nemu lesz a baba tehat nem ertem mi koze ennek az anya eltkorahoz meg ilyen baromsagok.
Azt is olvastam h aki varandosan nem kivanja az edeset hanem savanyut enne meg sosat annak fia lesz. Hat en sosat ettem savanyut meg most is neha es kislany 😀
Tehet ez csak mende-monda.
#10 gondoltam hogy tevedes van
A kerdes azt irja:Fogantatas idopotja-ami szerintem azt jelenti hogy mikor fogant meg
De akkor is ugyanaz van amit irtal :) mert ugye a 12(dec)is paros.
Tenyleg bocsanat csak volt mar nem egyszer hogy kamu "anyujaval" talalkoztam itt es csak ezert irtam.
Gratulalok a picihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!