Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes vagyok, voltam...

23 hetes vagyok, voltam vércukorterhelésen 9,15 lett az eredmény. Ez nagyon vészes?

Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 17:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A terhességi cukor nem az étkezési szokàsaidtól jön elő, ne keress összefüggést. Ezt a terhesség okozza. Könnyebb lesz a diétàt betartanod, ha eddig se ettél cukrosat, viszont mond majd, hogy tejeset sem, hogy aszerint àllítsàk össze az étrendedet. Én vékony vagyok, kizàrtnak tartottam, hogy cukros legyek, jól le is döbbentem, mikor mondtàk. Semmit sem éreztem, el se hittem, de mivel ez a babànak àrt, ha magas, így odafigyelek.
2016. jún. 25. 11:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy alig eszel, azt viszont tudnod kell, egy bizonyos mennyiségű szénhidràtot be kell vinned ezutàn, 160-180ch àltalâban, és ha ennek csak töredékét vitted be eddig, akkor most többet kell enned a baba miatt. Nekem pl nehezebb volt kevesebbet ennem, de a tesóm meg szenvedett, hogy többet eszik, mint előtte, hogy meglegyen a napi ch adag, mert előtte nem volt nagyétkű.
2016. jún. 25. 11:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Én is vékony vagyok és nagyon meglepődtem az eredményen, már most ki vagyok a diéta miatt, pedig csak szerdán tudom meg mit mondanak az eredményre.
2016. jún. 25. 11:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is vékony vagyok. A terhesség első felében elég sokat voltam rosszul, így keveset ettem. A rossz eredmény után elkezdtem a diétát és sokszor nagyon tele voltam, aztán hozzá szokott a szervezetem. Én se vagyok édesszájú, de most van, hogy kívánom. Az egyik cukrászdában felfedeztem diabetikus fagyit, abból 1 gömb jól tud esni a melegben. Érdekes, mert az első babámnál nem voltam cukros és hasonló ütemben híztam, mint most (36. hét +7 kg), viszont a most a 2. baba kisebb, mint az első volt.
2016. jún. 25. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!