13+2 hetesen van remény, hogy megmondják a baba nemét? (Maternity)
Nekem sima SZTK-s rendelésen 11+5 hetesen mondták 90%ra hogy fiú, aztán a 18. héten már 100%ra mondták, hogy fiú. Szóval van esély, bár a fiúkat előbb látják :)
32hkm
Én most fogok menni szerdán, 12+3 hetes leszek és lehet hogy már meg fogják tudni mondani a nemét, majd kiderül.
Tehát van remény! :) Ilyenkor már bármikor megmondhatják, csak ami nem biztos azt még nem kell elhinni, na majd meglátjuk. :)
A barátnőmnek 13+2-nél mondtak kislányt. Nem látni a lába közt semmit, medencecsont alapján is az.
Én tegnap voltam 15+6-nál, nem tudták megmondani, mert törökülésben ült. :)
nekem is sima sztk-s rendelésen mondott "sejtést" 12 hetesen...hétfőn megyek megint,kíváncsi leszek vajon maradt-e:D
Előző két gyereknél a 18. heti uh-n mondták meg.
Nekem saját dokim van máshonnan, ő jön velem szülni majd.Szülésznőt majd választok.
Terhesgondozásra a sajátomhoz járok az V.kerületbe (Csemniczky Guszti) A kombinált tesztre megyek oda azaz már voltam, de akkor még csak 11+2 volt a baba UH alapján. Most nyaralok így hétfőn tudok menni újra akkor leszek 13+2. A szonográfus hölgy nagyon kedves volt a nevét elfelejtettem. 😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!