Nem baj egy kis koffein?
Sziasztok!
Egész hétvégén tanultam, ma reggel vizsgázom.
Ezért szombaton és vasárnap is megittam ebéd után 1-1 kávét, h serkentsem az agyműködésem. És ma reggel is lecsúszott egy, mert elég rossz éjszakám volt. (Espresso)
Amióta babát várok összesen 3-szor ittam kávét ezen a 3 alkalmon kívül.
Holnap leszek 13 hetes. Remélem, hogy nem ártok neki a koffeinnel.
Mit gondoltok?
Lehet kávét inni, de ha valaki rendszeresen fogyaszt, akkor ajánlott egyre gyengébbre venni, pl. mindig kicsit kevesebb kávé, több tej.
Én napi egyet ittam, a végén szinte tejeskávé formájában.
Sikeres vizsgázást kívánok, ne aggódj, nem ártottál!
Anno kérdeztem az orvosomat, azt mondta, hogy napi 1-2 (időnként három) espresso az égvilágon semmit nem árt.
Egy jótanács: kávét igyál vagy teát (a tein szintén koffeinszerűen viselkedik), de kólát ne, mert a benne levő foszforsav a csontokból kioldja a kálciumot.
Én a terhességemet napi 2-3 kávéval csináltam végig, mert a napi 10-11 óra munkát nem bírtam volna másképp. Makkegészséges a gyerek, már két éves elmúlt.
1-2 kave nem art:) en napi 1et tuti megiszok..
20hkm
Szia! 9 hetes vagyok és tegnap a szomjamat csak egy pohár kóla tudta enyhíteni, csak azt tudtam meginni. Így is tettem. De az orvosom mondta, hogy mindent lehet, persze, ami káros, azt csak mértékkel. :) Szerintem semmit nem ártottál vele. :)
Remélem, jól sikerült a vizsga! Boldog babavárást!
Köszönöm mindenkinek! Mentek a zöld kezecskék. :)
A vizsga is jól ment. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!