Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes terhesen 6 kilót...

10 hetes terhesen 6 kilót híztam, sok?

Figyelt kérdés
Aki ennyit hízott az elején, a későbbiekben mennyivel fejezte be a terhességét és maradt e plusz kiló rajta? Normál testalkatú vagyok, se vékony se kövér.
2016. jún. 27. 18:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
62%

Az egész terhességem alatt híztam kb. ennyit.. Még ha meg is nőtt a melled, az sem ennyi. Nem kell folyton enni, meg lehet mozogni terhesen is és akkor nem fogsz elhízni.

Ha egyébként normálisan eszel és mozogsz (tehát terhesség nélkül tartanád a súlyodat), ennek ellenére mégis hízol, akkor az úgyis le fog menni a szüléssel, mert valószínű csak vizesedés.

2016. jún. 27. 18:55
 12/36 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok kövér, homokóra alkat vagyok vékony derékkal. Régebben sokat edzettem, abból maradhatott a széles hát, de nem vagyok hájas...
2016. jún. 27. 19:02
 13/36 anonim ***** válasza:
76%
165/66 kg voltam,most vagyok 72 kg, 32 hetesen. Ez rengeteg.
2016. jún. 27. 19:06
 14/36 anonim ***** válasza:
13%

Mar ne haragudjon a kedves kövérező előző! Én. Pl 72 kg-mal keztem, most 70vagyok szoval fogytam de terhesség előtt is s\m volt a max felso méretem amellett 85\D a melltartó! Az hol kover????? Máshol volt\van felesleg de felülrőlnagyon nem lehetannak mondani. Ne a beszélj latatlanba ekkora h....t hat na!

Kedves Kérdező: Igen soknak mondható, de mindenki más. Van aki az elején hízik, van aki a végén sokat. Van aki egyenletesen és stb. Minden szervezet más. Neked lehet jobban oda kell figyelned h mit eszel és mennyit, m most lehet a normal adaggal a lassúlo emésztés miatt gyorsan felszalad még pár kiló. Semmit ne vonj meg magadtól, ez fontos, csak óvatosabban. Egy idő utan magadtol is kevesebbet eszel, m hely nem lesz annyi a pociban :) Jo babavarast!

Üdv

16 hkm

2016. jún. 27. 19:20
 15/36 anonim ***** válasza:
89%
Ja van aki az elején hízik, na de 10 hetesen a 10 kiló nem a levegőtől jött fel!
2016. jún. 27. 19:35
 16/36 anonim ***** válasza:
76%
bocs 6 kilót akartam írni
2016. jún. 27. 19:35
 17/36 anonim ***** válasza:
60%
sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mit jelent a szám és mit jelent a betű a melltartó címkéjén! :D
2016. jún. 27. 19:52
 18/36 anonim ***** válasza:

Igen sok,de én is sokat híztam.Volt,hogy az első hónapok valamelyikén a védőnő 6 kiló súlygyarapodást mért.1 hónap alatt. 173 centiről és 55 kg-ról indultam,szóval igen vékonyan,és 30 kilót szedtem fel,úgy,hogy a végén gyakorlatilag salátán éltem,egyébként nem tudom hol állok meg kilóban.Mindennel kivizsgáltak,tök egészséges voltam,még vizesedni se vizesedtem,nagyon jól viseltem a terhességet.

Rajtam nem maradt plusz,hanem vékonyabb lettem két kilóval mint amivel teherbe estem,ez már egyébként zavar,hízni szeretnék,de nem megy.

2016. jún. 27. 20:44
 19/36 A kérdező kommentje:
18-as nem mindenki egy kaptafára készül, a barátnőm csont és bőr, mindig hízókúrán van. Egy magasságúak vagyunk és 85/b a melltartó mérete. Ennyit az elméletedről okostojás. -.-
2016. jún. 27. 21:56
 20/36 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél 12.hétig jött rám 6 kiló 68-ról indultam aztán 20.hétig semmi majd 30.hetig 4 kiló végül az utolsó 5 hetben (35.heten születem császárral) 21 kilo plusszal!!! Másnap már csak 79 kiló voltam 3 hét mulva pedig 70 kiló addigra ment le rolam az összes víz! 95D a mellméretem és nem a hátam miatt hanem mert az a,b,c kosár a mell formámhoz nem illeszkedik tehát ez egyéni.... Most 12 hetes vagyok 3 kilo plusszal már most vizesedem a gyürüimet nem tudom hordani és nagyon oda figyelek mit eszem,mégis...
2016. jún. 27. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!