Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes terhesen 6 kilót...

10 hetes terhesen 6 kilót híztam, sok?

Figyelt kérdés
Aki ennyit hízott az elején, a későbbiekben mennyivel fejezte be a terhességét és maradt e plusz kiló rajta? Normál testalkatú vagyok, se vékony se kövér.
2016. jún. 27. 18:39
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
37%

Ez most komoly, de jol latom h a hsz amire válaszoltam nincs mar itt? :)

Ám Örülök h 17%on áll a hsz, igy legalább tudom milyen nők pontoznak\ vannak itt. Mindenki tokeletes ezek szerint 90\60\90rol indul és 5kg-mal megy szülni mert hiperegeszseges. Aki pedig nem ilyen tökéletes az kover.Ertem én :)

Hat tudjatok mit:) van hátsóm amire büszke vagyok és a párom is. Mellé 85D melltartót hordok, - azonban "S" a Póló méretem- az "ikrek" szépen nőnek és erre is büszke vagyok! Ha majd én kövérnek látom magam majd leadok pár kilót! De most eszem mert szeretem a hasam ami kerekedik szépen a kis babámtol :)

No ezt is le lehet pontozni;)

A 16hkm

2016. jún. 27. 22:50
 22/36 anonim ***** válasza:
78%
Mivel alapbòl nem voltál sovány így nagyon sok 36 hetes vagyok 5kgt hìztam normál sùlyròl indultam és az első 14 hétben csak fogytam.
2016. jún. 28. 08:00
 23/36 anonim ***** válasza:
57%
4 kilót hiztam. 2 hét mulvara vagyok kiirva. Ettem rendesen. Az első pár hétben 2-3kilot fogytam. Rengeteget hiztál.
2016. jún. 28. 08:30
 24/36 anonim ***** válasza:
58%

21 válaszló: Itt nem ez volt a kérdés, hanem az, hogy sok e 10 hetesen a 6 kiló! Márpedig az sok! Én írtam, hogy nekem 7 kiló jött fel a kis 55 kilómra, nem azt mondom, hogy mindenkinek ennyi kell, de azért jobb megállni olyan 10-15 kilóval. A súlygyarapodásnál ugye kérdés a víz mennyisége is, ami lehet extrém sok is, de nem 10 hetes terhesen. Jelenleg 70D melltartót hordok, ha már itt tartunk. Büszke vagyok rá, hogy a kislányommal úgy jöttem haza a kórházból, hogy nem volt rajtam semmi plusz (nem vizesedtem nem kellett feküdnöm) és most arra is, hogy ma már 27 hetesen 3 kiló van rajtam (akkor sem dőlnék a kardomba, ha az a 3 kiló 5-6 volna)

Te pedig kérdező, kiírhattad volna a kérdés mellé azt is, hogy csak olyan válaszok érdekelnek, hogy "nem! egyáltalán nem sok! Kicsit fogd magad vissza, koplalni nyilván nem kell, de nem csak olyan problémák lehetnek a több plusz kilóból, hogy majd nehezen megy le. Tud hajlamosítani a terhességi cukorbetegségre, akkor viszont már nagyon oda kell figyelni és bizony diétára fognak.

2016. jún. 28. 11:22
 25/36 A kérdező kommentje:
Utolsó nem azokkal a válaszokkal van a bajom akik azt írták, hogy sok a 6 kiló. Nem haragszom, nyílván figyelmetlen voltál. Törölték azt a választ ami azt tartalmazta, hogy a terhességem előtt is kövér voltam. Ezen háborodtam fel... Mostmár remélem világos.
2016. jún. 28. 11:42
 26/36 anonim ***** válasza:

Kedves 24es: Ebben tejes mértékben egyetértek veled h a 10-15kg körüli az normális. Én csak azokat a hsz-eket nem értem, amik latatlanba egy melltartomeret alapján lekovereznek valakit. És mar bocsánat de epp a masokik trimeszterben vagyok amikor is be kell látnom h hisztiseb vagyok, sajnos nem mindig ismerek magamra. És mikor ezt olvastam teljesen felment bennem a pumpa, mert én bizony akkor sem erzem magam kovernek... Na de a lényeg, én is azt irtam h nem szabad sokat hozni de ha valakinek szaladnak fel csak a kilók mint itt ahogy irta egy korábbi eleve vékonyabb anyuka h 20-30 kg is felszaladt, pedig nem evett, azzal sem lehet minden esetben mit csinalni. Irta is h lement neki mind. Sajnos tenyleg vannak akiken fennmarad, de nem törvényszerű. Ettol meg nem kéne egy 10 hetes kimamanak total lelkiismeretfurdalast okozni. Márpedig egyes hsz-ek sztem totál lecseszo és tapintatlan volt. Értem h valaki szerint sok, de fogalmazzunk itt kicsit tapintatosabban mint latatlanba valakit full kovernek elkönyvelni. Valóban véleményt kérdezett, amit lehet normálisan is leírni. Kivancsi lennék szemtől szembe mit mondananak egymásnak ezen hsz-ek megfogalmazoi... Mert azért azt lassuk be, itt mindenki könnyen van név nélkül, köztük vagyok persze én is. Na mindegy. A véleményem ez, és csak remélni tudom h a kérdező emiatt nem érzi magát rosszul:) Máskor lehet nem tesz inkább fel kérdést :D

A 21s, 16hkm

2016. jún. 28. 11:45
 27/36 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 21es ,"van hatsom is amire buszke vagyok...."nekunk is van hatsonk.Mindenkinek van.de akkor gondolom dagi lehetsz ha ilyeneket irsz,majd ha lesz nemcsak hatsod hanem diabetesed is akkor majd meglatom buszke leszel e...A nagymertekeku hizas nem dicsoseg nem kifogas a terhesseg sem,nem kell egyfolytaban cukrosat zabalni,es nem hizik mint allat az ember.Es nem kell mindig csak a kulsore gondolni,az egeszsegre a legartalmasabb es a kisbabara a a nagy tulsuly. Lehet duzzogni,mert harcolni,de ez van,a babadnak artassz a legtobbet ha jelentosen meghizol
2016. jún. 28. 11:46
 28/36 anonim ***** válasza:

24 vagyok!

Világos!:)

Figyeltem, olvastam az adott hozzászólást! A kiinduló súlyod nem a pille kategória, nyilván nem mondanálak kövérnek, de kifejezetten vékonynak sem. Én sem haragszom!

27 hkm

2016. jún. 28. 12:33
 29/36 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem az előbbi hozzászólásod.
2016. jún. 28. 12:51
 30/36 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 27es! Kerlek olvass vissza... Na errol beszeltem, rögtön dagi vagyok :)

24: Igy van! Nem voltam sose nádszál, időnként irigyeltem is akik olyan vékonyak, de be kell látnom, h az nem az énsulyom. Volt h 60kg-ra is lefogytam már, de akkor a dokim pszihomokushoz akart küldeni mert olyan szörnyen soványnak nézett. Minden bordám es csontom kint volt felül de lent akkor se lettem vékony. Szoval van ilyen és olyan ember is. Köszönöm és Örülök h ezek szerint mégis van pár dolog amiben egyetértünk :)

2016. jún. 28. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!