Aki magánrendelésre jár annál minden alkalommal van Uh és kézi vizsgálat is?
Figyelt kérdés
Már másodjàra jàrtam úgy hogy nem vizsgàlta meg a méhszàjat csak uh volt.
Azt mondta ha úgyis jól vagyok nem piszkàl.
Ez rendben van így szerintetek?
Így hogy legyek nyugodt hogy minden ok hisz koràbban sokat keményedtem.Most épp jó a gyógyszerem de akkor is.
2016. jún. 29. 16:21
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm Akkor úgy làtszik orvosfüggő.
Boldog babavàràst nektek:)
2016. jún. 29. 20:26
12/14 anonim válasza:
Nekem kézi vizsgálat csak a terhességi tesztet követően volt, ekkor volt rákszűrésem is. Azóta nem, most vagyok 29 hetes. Őszintén szólva, örülök is neki... Ha bármi gond lenne, az a vér/vizeletvizsgálatokból már kiderült volna, meg nyilván szóltam volna..
13/14 anonim válasza:
16hkm vagyok de hala égnek kézzel meg hozzam se ért :) Nem szeretem a kézi vizsgálatokat. Uh volt csak de ugyis az a lenyeg Számomra foleg ha minden rendben van ;)
14/14 anonim válasza:
Nekem nem volt eddig kézi vizsgálat, csak sima hasi UH. Mindig megkérdezi, hogy nincs semmi panaszom? És én meg mondom hogy nincs. Tehát viszonylag gyorsan végzünk mindig.
3 hetente járok amúgy.
12+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!