7hetesen voltam ultrahangon es a legkozelebbi uh az 12hetesen ez lehet h 5heten at nem nezik a babat? Tobbi lent.
Terhesgondozasra jelentkeztem es mondtam h ketek ultrahangot is kerdeztek h vagyok e mar 12hetes mondtam h nem es mondtak h akkor nagyon sokara tudnak idopontot adni . Mondtam h akkor nem kerek uh-t igy 3het mulva megyek terhesgondozasra akkor leszek 11hetes de hat utanna meg kell menni ra egy hetre uh-ra mert 12hetes leszek kell a genetikai uh szoval nem ertem.. Sztk-ba megyek.
9+3 hkm
2 gyerekem van, engem mindig visszahívtak a 10. héten.
Én is sztk-ba jártam.
Én is sztk-ba járok, 4-5 hét két vizsgálat között tök átlagos, normális.
32hkm
Hat nemtudom:) en felek eddig 2ultrahangom volt ezert csodalkozom h nincs 5heten at uh. Gondolkozok rajta h elmegyek 1x magandokihoz h lassam minden rendben.
Egyebkent 2-3napja faj a gyomrom nem nagyon tudok enni ez kiatt es a meleg miatt se csak edesseget . Inkabb este fele eszek , es reggel. Ez baj lehet a babanak?
Régebben anyukám mesélte, hogy csak a problémás terheseket uh-zták, azt is 3-4 havonta...
PErsze ez kommunizmus idején...
Nekem is soknak tűnik, majd ha aggódom akkor elmegyek egy hasi uh-ra vagy magánba, vagy a férjem egyik kollegájához, a megnyugtatásom kedvéért. Már volt egy veszítésem, ezért még parásabb vagyok, muszáj kontrollálnom, amit tudok. Igaz még teszt előtt vagyok, de ha sikerül a babó, akkor így teszek majd, nem fogok sajnálni pár ezrest a megnyugtatásomért.
Lesz ennél ritkább is, hiszen a 18-19. heti UH után csak a 32. héten néznek újra, ha SZTK-ba jársz.
Ha nagyon aggódó típus vagy, akkor most válts magándokira, oda sűrűbben is mehetsz.
En kikernem egy magandokinak a velemenyet a helyedben.. en maganba jarok 4-5hetente vizsgalat ultrahang + a genetikai vizsgalatok ugye..
Nyugalom es boldog babavarast:)
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!