Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruáció 2napot késik es...

Log bence4 kérdése:

Menstruáció 2napot késik es ma 3x bele mentem barátnőmbe vajon lesz gyerek?

Figyelt kérdés
Enyi röviden

#Gyerek.menstruáció.beleélveztem
2016. júl. 2. 18:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki értelmes választ adott, benned van a hiba, ha nem érted.
2016. júl. 2. 20:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Legnagyobb esély a terhessegre a peteéréskor van, kb a ciklus felénél.

De bármikor teherbe lehet esni! Főleg, mivel fiatalok vagytok, és ilyenkor még nem igazán szabályos a nők ciklusa.

Nem kezelheted ennyire lazán ezt a kérdést! Mi az, hogy későn veszed ki, vagy telibe elmész benne? És ha baba lesz, elveszed feleségül és boldogan felnevelitek?

Sajnos szerintem inkább max egy "bocs" telik majd tőled, a lány meg mehet abortuszra.

2016. júl. 2. 21:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs az orosz rulettel, csak aztán ne csodálkozz ha egyszer betalál.
2016. júl. 2. 21:41
 14/17 A kérdező kommentje:
Mar 4napja nem jot meg
2016. júl. 4. 20:27
 15/17 anonim ***** válasza:

A stressztől, idegességtől is késhet.

Tesztelni az aktus után minimum két héttel érdemes.

2016. júl. 4. 21:16
 16/17 anonim válasza:
Annyi az egesz hogy fogod vesztek egy tesztet...vagy terhesseg elleni gyogyszert, legfeljebb abortusz...gyerek nem lessz....tapasztalat...
2016. júl. 24. 23:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Aki ennyire hülye és felelőtlen ne szexelnek, nem kell ennyi hülye a világba , így is van csomó.
2020. aug. 21. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!