Ki hogyan és hány hetesen jelentette be, hogy babát vár a családban? Hogyan titkoltátok?
Mi igy fogjuk: anyosomnak
- kap egy levelet nevtelenul csak az o neve lesz rajta, felado nem. Amikor megyunk hozza aztmondjuk a postaladaban volt.
Lesz benne egy kepeslap, ami viragmintas, ez all majd benne.
"Szia, Tudom, hogy nagyon vársz Engem Nagymama, nemsokára èrkezem , szeretettel Leendő Kisunokád"!
Szuleimnek :
Lehet h ìgy
- beszelgetes kozben beszurom, hogy amugy jovore (itt a datum) ne tervezzenek semmit mert programunk lesz. Kozben ferjem tolt egy rovid italt es azt mondja " hat igen, akkor ezt igyuk a nagyszulokre":)
Baratnoimnek:
-szerinted ez ket csik?
-igen lesz a valasz..
- na en hulye, akkor ezert kesik harom honapja.
A szuleimnel masik otlet:
UH foto es a hatoldalara irva
Sziasztok!
Pici vagyok es torekeny. De nemsokara nagy leszek es rosszcsont!
Nemsokara èrkezem(datum nagyjabol), kèszüljetek !:)
Szeretettel szuletendo unokatok.
Nem tudom mi a job edes Istent lehet lepontozni azon, hogy valaki igy szereti kozolni, valaki ùgy.. mar megbocsassatok , de ami nektek nem tetszik az masnak egy pont az eleteben, amit szeretne poenosan. Otletesen megèlnI.. en sem pontozom le azt, aki csak annyit mond terhes vagyok.
Gyerekes dolog, hogy nem tartjatok tiszteletben ki milyen stilusu ember, es megcsak nemis a kerdesre valaszoltok. Ha latjatok milyen kerdes minek jottok ide? Gondolon beszólni, lehurrognI.
Ilyen emberek nelkul nagy lenne itt is az egyetertes. Felnott modjara tekerjetek tovabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!