Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan fiatal lány aki...

Van itt olyan fiatal lány aki németországban dolgozik és szingli?

Figyelt kérdés
szeretnék ismerkedni egy magyar lánnyal. tudom nem itt kéne de itt is megpróbálom.. regensburgba élek.. Magyarországon viszont miskolci vagyok 24 vagyok ( nyilván fiu vagyok) és szeretnék végre boldog lenni. odaadó normális vagyok.. nem cigizek és nincsen semmilyen káros szenvedélyem. ha valakinek felkeltettem az érdeklődést akkor nyugodtan írhat köszönöm

2023. jún. 12. 23:14
 1/6 anonim válasza:
Mennyire tudsz angolul vagy nemetul beszelni?
2023. jún. 12. 23:28
 2/6 A kérdező kommentje:
németül kicsit. angolul is
2023. jún. 12. 23:38
 3/6 anonim válasza:
Es mivan ha nem tetszel neki?!
2023. jún. 14. 09:12
 4/6 anonim válasza:
Arrafelé éltem, de már átköltöztem Svédországba
2023. jún. 14. 12:23
 5/6 anonim válasza:

Ne legyél öngyilkos, mert akkor az esélye is elveszik annak, hogy jobb lesz. Egyébként meg ne csak siránkozz és sodródj az árral, hanem változtass, akarj változtatni, ne várd, hogy magától megváltozzanak a dolgok.

Legyél önmagad, személyisége mindenkinek van, járj el sokfelé, hogy könnyebben megtaláld a hozzád passzoló embereket.

2023. jún. 20. 17:36
 6/6 anonim válasza:
Hoppá xD Rossz helyre ment a válasz, bocsi! Már előre látom, hogy az idegbeteg emberek lepontoznak.
2023. jún. 20. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!