Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Budapesti munkanélküli pasival...

Budapesti munkanélküli pasival ismerkednél?🤪

Figyelt kérdés

43 Éves vagyok.

Pénzem nincs de mindig rádérek 🤣

2025. nov. 25. 18:06
1 2
 1/19 anonim válasza:
Csak ha sátorban lakik.
2025. nov. 25. 18:31
 2/19 A kérdező kommentje:

#1 nem. Csak a nőnél van tali.

Anyukámmal lakok

2025. nov. 25. 18:42
 3/19 anonim válasza:
Kár.
2025. nov. 25. 18:59
 4/19 A kérdező kommentje:
#3 nem vagyok tökéletes.
2025. nov. 25. 19:34
 5/19 anonim válasza:

Szerintem nem kell ebből humoros hirdetést csinálni. Az, hogy édesanyáddal élsz, munka és pénz nélkül, még mindig nem jelenti azt, hogy teljesen kilátástalan helyzetben lennél. Gondolj csak bele: sokkal nehezebb lenne, ha az utcáról kellene elindulnod.

Budapesten rengeteg munkalehetőség van. Ha más nem, egy gyorsétterembe szinte bárkit felvesznek, akár alapfokú végzettséggel is, csak erkölcsi bizonyítvány kell. Gyorsan lehet munkát találni, és már egy 380 000 Ft körüli fizetéssel is lesz saját jövedelmed, egészségügyi biztosításod, és később hozzájárulhatsz a párodnál a közös kiadásokhoz.

Szerintem próbálj egy kicsit más hozzáállással nézni erre a helyzetre.

19/F

2025. nov. 25. 19:57
 6/19 A kérdező kommentje:

#5 ez egy nagyon jó hozzáállás. Hajrá.

( hol adnak nettó 380-at? )

2025. nov. 25. 20:16
 7/19 anonim válasza:
Csak ha ratyi.
2025. nov. 25. 23:23
 8/19 A kérdező kommentje:

#7 sajnos még hetero is vagyok.

Sajnálom

2025. nov. 25. 23:34
 9/19 anonim válasza:
Nekem tetszik ez az őszinte kiállás. Férfias. De sajnos imádom a költséges életvitelt és a jómódú pasikat.
2025. nov. 26. 12:03
 10/19 A kérdező kommentje:
#9 nem hibáztatlak. Remélem megtalálod. Ha van akkor pedig élvezd ki
2025. nov. 26. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Van aki ismerkedne velem?

Nincsen munkám egyenlőre, pénzem kevés, de van farkam és kész. :)

Van itt olyan lány akinek sok a szabadideje/munkanélküli és ismerkedne?

Mondjuk épp nincs munkája, vagy olyan a sulija, ami lazább, vagy épp "üres" éve van, ilyenek.. 18-27 közöttiek. Én: - 25 éves, - budapesti - 193 cm - barna hajú - zöld szemű - férfi vagyok. Többit privátban.

Férfiak! Ti ismerkednétek olyan nővel aki munkanélküli és nincsenek céljai az életében?

Megváltozhat szerintetek egy ilyen ember párkapcsolat hatására?

A nők ismerkednek munkanélküli férfival vagy nem szívesen teszik?

Mielőtt bárki azzal jönne,hogy a nő nem tartja el.Nem is kell!Nem arról van szó,hogy a pasi a nőn akar élősködni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!