Budapesti munkanélküli pasival ismerkednél?🤪
43 Éves vagyok.
Pénzem nincs de mindig rádérek 🤣
#1 nem. Csak a nőnél van tali.
Anyukámmal lakok
Szerintem nem kell ebből humoros hirdetést csinálni. Az, hogy édesanyáddal élsz, munka és pénz nélkül, még mindig nem jelenti azt, hogy teljesen kilátástalan helyzetben lennél. Gondolj csak bele: sokkal nehezebb lenne, ha az utcáról kellene elindulnod.
Budapesten rengeteg munkalehetőség van. Ha más nem, egy gyorsétterembe szinte bárkit felvesznek, akár alapfokú végzettséggel is, csak erkölcsi bizonyítvány kell. Gyorsan lehet munkát találni, és már egy 380 000 Ft körüli fizetéssel is lesz saját jövedelmed, egészségügyi biztosításod, és később hozzájárulhatsz a párodnál a közös kiadásokhoz.
Szerintem próbálj egy kicsit más hozzáállással nézni erre a helyzetre.
19/F
#5 ez egy nagyon jó hozzáállás. Hajrá.
( hol adnak nettó 380-at? )
#7 sajnos még hetero is vagyok.
Sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Nincsen munkám egyenlőre, pénzem kevés, de van farkam és kész. :)
Mondjuk épp nincs munkája, vagy olyan a sulija, ami lazább, vagy épp "üres" éve van, ilyenek.. 18-27 közöttiek. Én: - 25 éves, - budapesti - 193 cm - barna hajú - zöld szemű - férfi vagyok. Többit privátban.
Megváltozhat szerintetek egy ilyen ember párkapcsolat hatására?
Mielőtt bárki azzal jönne,hogy a nő nem tartja el.Nem is kell!Nem arról van szó,hogy a pasi a nőn akar élősködni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!