Van itt olyan lány akinek sok a szabadideje/munkanélküli és ismerkedne?
Figyelt kérdés
Mondjuk épp nincs munkája, vagy olyan a sulija, ami lazább, vagy épp "üres" éve van, ilyenek..
18-27 közöttiek.
Én:
- 25 éves,
- budapesti
- 193 cm
- barna hajú
- zöld szemű
- férfi vagyok.
Többit privátban.
2015. márc. 24. 00:13
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Szexért nem tudom, hogy fizetnél-e, én munkanélküli vagyok. (ne vedd ajánlatnak)
2/2 anonim 

válasza:

válasza:neked talán mi a foglalkozásod, ha ráérsz..
Kapcsolódó kérdések:
Egy csinos érettségivel meg szakmával rendelkező lány akinek munkahelye is van, szerintetek mit eszik egy csoró aluliskolázott munkanélküli pasin,...
én ezt nem értem nekem ez magas, szerintem a csajok hülyék! F
Aki munkanélküli az hogyan bírja ezt elviselni, vajon van lány, aki egyáltalán elfogadna egy ilyen fiút?
Nem vesznek fel sehová, ebben az országban baromi nehéz elhelyezkedni úgy látszik.
Munkanélküli, egyedülálló lány vagyok. Milyen segélyekre lehetek jogosult?
Édesanyámmal élek egy háztartásban, aki nyugdíjas.
Van itt olyan lány, hölgy akit azért hagyott el a férje, fiúja, párja mert munkanélküli volt?
Melyik megyében? Mennyi ideje voltatok együtt a fiúval?
Hogy szerezzek gyorsan 5. 000ft-ot? 12/L
Szeretnék egy új szekrényt ami 23.000ft.Még 5.000 kéne hozzá.És még mielőtt olyan válaszokat kapnék hogy minek?jó még a mostani,azért szeretném leírni hogy 3éves korom óta megvan ez a szekrény és már nagyon régi,meg lekopott róla a festék.A szüleimtől nem kérhetek mert...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!