Melyikben bíznátok meg (jobban) hosszabb utakon? Ez a három mind régi és olasz/brit autó (ezzel sajnos sokat elmondtam).
2010-2012 Quattroporte GTS?
Vagy
2012-2015 Jaguar XJ R?
Esetleg (bár erre sajnos kevés az esély, hogy itt ilyen autócsodákról ismerjenek hasznaltteszteket...)
2005-2007 Rolls-Royce Phantom?
Melyik fog kevesebbszer egy-egy hosszú út során, az utazás közepén megállva cserben hagyni?

válasza:"Ezek mind _régi_és olasz/brit autók."
A harmadik érdekesség kivételével emiatt ezek már olcsók szerencsére.
De - nekem - nem ez a fő szempont.
Egyáltalán nem akarok semmilyen autóval sem egy-egy hosszabb út alatt megállni, pláne nem trélert hívni! Hiába van pénze valakinek, az nem (itt sem) megoldás sokszor semmire, hiszen trélert hívni, majd valami kisbuszban tovább menni mocskosul kellemetlenség. A pénz erre nem megoldás.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Már 5 éve tanulom a németet, az angolt viszont még csak most kezdtem. Sajnos muszáj 3. Nyelvet is választanunk
Annyit már tudok, hogy alighanem vodafone-os szám.....
Ahol eddig vettem, bezárt sajnos
It/z/zecchino_doro/canzoni/testo_volevo_un_gatto_nero. Htm
az angol bajnokság összefoglalója a digisport oldalán megtalálható viszont a többit nem találom.
45 éves vagyok, nagyon jó angol nyelvismeretek, jó olasz nyelv ismerettel és asztalos szakmával, sajnos "lenni, vagy nem lenni" a helyzetem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!