1 esbe felengedésnél olyan mintha csúszna a kuplung, egy kicsit rángat. Mi lehet a gond ? Lehet hogy csere érett a kuplung? 198 e km van az autoban. Astra H 1.4 benzin

válasza:

válasza:kinyomócsapágyat felesleges cserélni g astrában, hidraulikus, kb örök élet.
Ha már rángat, akkor elég rendesen kopott valami, vagy a szerkezet, vagy a lendkerék.
Trehány szerelő lusta leszedni a lendkereket, felszabályoztatni, nem alatta fog rángatni a következő 200 ezer km-ig...
Kapcsolódó kérdések:
Mindegyik fokozatnál amikor váltok és felengedem a kuplungot pont amikor elengedem akkor egyet "ugrik vagy koppan"? A pedál. Normális? Eddig 2x vettem észre 20km ig csinálta utána már nem. Golf 4 1.9tdi
Sziasztok, mégcsak tanulom a vezetést, még most közelítem meg a felét a kötelezőknek. Még vannak pontok amiken javítanom kéne (pl párhuzamos előre-hátra), de a kérdés most főleg az elindulásra menne. Eddig úgy csináltam, hogy fogáspontig felemeltem gyorsan a...
Üdv, Lenne egy olyan kérdésem, hogy milyen problémákra utalhat, hogy amikor sebességben van az autó és felengedem a kuplungot egy csattanó hangot hallok és egy kicsit ránt az autó. Főleg 1-2-3-as sebességfokozatban észlelhető. Ha nagyon lassan engedem fel akkor semmi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!