Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1 esbe felengedésnél olyan...

1 esbe felengedésnél olyan mintha csúszna a kuplung, egy kicsit rángat. Mi lehet a gond ? Lehet hogy csere érett a kuplung? 198 e km van az autoban. Astra H 1.4 benzin

Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem G Astrában ennél kevesebb km-nél úgy jelentkezett a kuplung probléma, hogy menet közben nyomtam a gázt, a fordulatszám felpörgött, a kocsi meg nem akart gyorsulni (mint amikor mondjuk jeges úton elkapar a kerék nagyobb gázfröccsnél). Kinyomócsapágy+kuplungszett csere kellett. Ennyi km-nél már előfordul, hogy sajnos hozzá kell nyúlni a kuplunghoz....
2020. okt. 8. 00:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

kinyomócsapágyat felesleges cserélni g astrában, hidraulikus, kb örök élet.

Ha már rángat, akkor elég rendesen kopott valami, vagy a szerkezet, vagy a lendkerék.

Trehány szerelő lusta leszedni a lendkereket, felszabályoztatni, nem alatta fog rángatni a következő 200 ezer km-ig...

2020. okt. 8. 06:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Motortartó bak. Tuti.
2020. okt. 14. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Kuplung felengedésekor koppanás?

Mindegyik fokozatnál amikor váltok és felengedem a kuplungot pont amikor elengedem akkor egyet "ugrik vagy koppan"? A pedál. Normális? Eddig 2x vettem észre 20km ig csinálta utána már nem. Golf 4 1.9tdi

Mennyire baj egy kis gáz fogáspont előtt?

Sziasztok, mégcsak tanulom a vezetést, még most közelítem meg a felét a kötelezőknek. Még vannak pontok amiken javítanom kéne (pl párhuzamos előre-hátra), de a kérdés most főleg az elindulásra menne. Eddig úgy csináltam, hogy fogáspontig felemeltem gyorsan a...

Ford focus mk1 kuplung felengedéskor kattanó hang?

Üdv, Lenne egy olyan kérdésem, hogy milyen problémákra utalhat, hogy amikor sebességben van az autó és felengedem a kuplungot egy csattanó hangot hallok és egy kicsit ránt az autó. Főleg 1-2-3-as sebességfokozatban észlelhető. Ha nagyon lassan engedem fel akkor semmi...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!