Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 700.000-ig megbízható használt...

700.000-ig megbízható használtautó?

Figyelt kérdés

Annyi elvárásom van, hogy ne rohadjon a kasztni, legyen megbízható, alacsony költségű, lehetőleg benzines, de a dízellel is kiegyezek, klímás, tudjon legalább 100 +-5 lóerőt, legfeljebb 250000 megtett km és lehetőség szerint ne egy ritka darab legyen amihez nincs alkatrész.

Kasztni kivitelből ferdehátú, lépcsőshátú, sedan, kombi, coupe formák érdekelnek.

Ha van rá mód akkor a francia és olasz darabokat kerülném, de ha van ezek közt is jó tipp akkor természetesen jöhet.

Körülnéztem én is a piacon, eddig az 1.6 16v Opel Astra G viszi nálam a prímet, szerintetek megérné egy ennyi idős autót fenntartani, mint a G astra?

2022. márc. 17. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Nem nagyon értem mit akarsz itt aprópénzért ilyen elvárásokat, hogy klíma, 100le, 250k km??? Ennyiért csak roncsot kapsz. Fél éven belül még egyszer ennyit kell majd rá költeni. Legalább. Lesz ennyid?

Egyébként használtautónál, főleg az idősebbeknél az állapotot kell nézni, mert 10év alatt széthajthatják őket a tulajok. Meg kell nézni a szervízkönyvet milyen törések voltak. Kapcsolgatod az elektronikát, megnézed minden működik-e. Vezeted egy kicsit, hogy érezd, hogy maga a járgány lényege nem sérült-e, figyeled a holtjátékokat kormányban váltóban egyaránt, akkor kiderül hol kopott. Mivel nagyon szétszedni nem tudod, ennyit tudsz tenni, hogy ezekre oda figyelsz, a többi meg úgyis kijön fél éven belül.

2022. márc. 18. 00:26
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Hát, van elvásár. Nem baj, majd szembe jön a realitás, ha kimész a piacra.

Egyébként a márka tök mindegy, ne rohadjon és motorikusan legyen rendben. Kb ennyi elvárásod lehet 700 ezerért 2022-ben. Vétel előtt alaposan nézesd át szakemberrel!

2022. márc. 18. 00:38
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
Lehet ennyiért kapni normális állapotú szívóbenzinest, csak ki kell fogni. Olyan valószínűbb, hogy azt hiszed jó, erre pl. eszi az olajat és előbb-utóbb kell egy motorfelújítás, de addigra meg összekaparod rá a pénzt. Olyat válassz amivel akár hosszabb távra is terveznél. Amennyi idős autókat kapsz ebből, nem a típus a fő, hanem az állapot. De ezt is úgy kell megválasztani, hogy ne egy Swifthez hasonló biztonsága legyen. Hát sok sikert hozzá. Nem könnyű, csak szólok, mert elég sokan keresik a semmi pénzből autót.
2022. márc. 18. 01:02
 4/12 anonim ***** válasza:
7%

Ha nem mindenképp kizáró ok az olasz akkor ennyiért egy 147-es alfa nem rossz választás pedig. Leginkább a 105 pacis 1.6 ts motorral. Ennyiért ha ki fogod lehet kapni normális állapotba lévő darabot. Mivel olasz elégé lent van az ára a konkurenciához képest.

Családba is van kettő már egy 4-5 éve de eddig egy főtengely jeladón kívűl nem sok bajuk volt. Illetve haveri körben is van azok is köszönik jól meg vannak. Olajra kényesek(Selenia 8 ezrenként aztán ezzel sincs baj).

Gyanúsan úgy is jön a #szarolasz és én sem vagyok olasz autó b*zi de nem rossz autók ezek.

2022. márc. 18. 02:28
 5/12 anonim ***** válasza:

Lejjebb kell adni az igényeket, különösen a futás és a rohadás terén.

Egyébként Astra lehet jó választás, ahogy az 1.9 dízel/1.6/1.8 benzin VAG-ok is.

2022. márc. 18. 07:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Tegyél hozzá még egyszer ennyit, akkor már van esélyed, de még akkor se könnyű.
2022. márc. 18. 07:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Suzuki swift
2022. márc. 18. 08:43
 8/12 A kérdező kommentje:
volt egy megérzésem, hogy sok az elvárás ennyiért. akkor ezekből igyekszem leadni. van amiből nem szeretnék, mint a rozsda, de a futásteljesítményt le tudom nyelni, ha tényleg egyben van. köszönöm a tanácsokat!
2022. márc. 18. 09:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Suzuki Liana 1.6
2022. márc. 18. 09:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Dobj még rá 3 kilót aztán Audi A2.

Rozsdásodni nem fog, nagy motorválaszták.(1.4 75hp is teljesen jó 900 kilóhoz, de ott az 1.6 fsi is)

Egy piszok jó kisautó, nagyon jó konstrukció volt.

2022. márc. 18. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!