Klíma használatával fogy a hűtővíz mi lehet a baj?

válasza:

válasza:Mit hallasz?
Hideg motornál elindul a víz, amit a termosztát szabályoz, ami egy mechanikusan, hőre működő szerkezet.
Vagy inkább azt hallod, ahogy bekapcsol a klíma és a fűtőbox sziszeg.
A klímának semmi köze a hűtő vízhez, mielőtt a kondenzvízet is idekevered, az a levegőből lecspodott pára, ami csepeg ki.

válasza:

válasza:levegős a motor hűtőköre. Állj meg egy erős emelkedőn, várd meg, hogy hűljön a motor, lecsavarod a kupakot és rátöltesz vizecskét. Kupak vissza.indít.
A klímának semmi köze a bugyogáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Feltételezhetően - nem tudom biztosra, hogy ez-e a baja - leszakadt egy henger dugattyúgyűrűje egy 4 hengeres diesel motor egyik hengerénél. Jól hallhatóan kerepel és gyengébb is lett a motor. Kérdezni szeretném, hogy ilyen állapotban eldöcöghetek még vele a...
Skoda octavia 2 hűtőfolyadék jelző lámpája villog kb 15 km megtétele után 25 fok feletti külső hőmérsékletnél. 1.4-es benzin motor van benne. Hűtővíz van benne elég (sőt még sok is). Motor nem melegszik 90 fok fölé Mi lehet a gond? ( 1 hónapja vettem az autót) Válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok, adott egy Ford Focus Mk1 1.8 TDDI és az a jelenség történt hogy először elment a szervó, de úgy hogy elment - visszajött - elment és megint visszajött utána megyek tovább be kapcsoltam a klímát de nem hűtött, oké kikapcsoltam, utána azt vettem észre hogy a...
Azért mindig töltögetem utána a vizet pedig alig használom az autót. Két szerelő is azt mondta hogy öreg autó, régi csövek ez ilyen...pedig agyon vizsgálták
Le szeretném cserélni a régit. Mennyi kell bele? 1L? 4L?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!