Elkezdődött a rozsdásodás az autómon, inkább szabaduljak meg tőle?
Figyelt kérdés
Csomagtérajtó, küszöbök, ajtók aljain pörzsenések..
Tavaly már lecsiszoltam meg lekezeltem rozsdásodást gátló anyagokkal, de ennyit értek a házilagos módszerek.
Egy közel 20 éves kisautó, nagy értéket nem képvisel, lakatolás meg a csillagos ég, találni valakit aki elvállalja meg pláne.
Pont most van olyan állapotban, hogy még az elmegy kategória, sz.rért hugyért nem éri meg eladni, de "jó" pénzt se lehet már kérni érte így.
Még a nyarat kihúzom vele szerintem, de tél előtt el kéne adni.
Viszont sajnos anyagilag nem fér bele 1.5 milliónál drágább autó, ezért meg szerintem nagyon max 500at kaphatnék, motorikusan rendben van, jó gumik vannak rajta.
Szerintetek mi lenne a jó döntés, kihúzni amíg átmegy a vizsgán, vagy inkább szabadulni tőle?
ápr. 1. 16:09
1/21 A kérdező kommentje:
vizsga még 1.5 év van rajta amúgy
ápr. 1. 16:10
2/21 anonim 

válasza:

Házilag is meg lehet oldani, csak béna vagy, és nem jó anyagokat vettél, vagy nem tudod őket használni.
3/21 anonim 

válasza:

Ha nincs átrohadva, csak felületi rozsdásodások, és nincsenek túl nagy elvárásaid az autóval kapcsolatban, akkor évente vagy műszaki előtt megcsinálod azt, amit tavaly, és használod. A kocsi értékét fölösleges rákölteni, újabb 20 évet úgyse fog kibírni, és azt a pénzt de látod viszont eladásnál.
4/21 anonim 

válasza:

2. Nem feltétlen béna, nem egyszerű azt huzamosabb időre kordában tartani, ha egyszer megindul.
5/21 anonim 

válasza:

2-300k kilakatolják neked,én 27 éves autót lakatoshoz tavaly. Patika lett mindenhol. Ne add el csináltasd meg
8/21 anonim 

válasza:

#7 megosztottam jó anyagokat kell használni a megfelelő módon, és elég alapossággal.. rendesen le kell pucolni a rozsdát, és lekezeleni, egész profi anyakok kaphatók a kereskedelemben, az messze NEM elég hogy lekenjük a 600 forintos koranttal oszt úgyhagyjuk jóóvanaz..
9/21 anonim 

válasza:

Azt hittem, most majd megtudom a tutit. A Korant nyilván nem való fényezés alá, ehhez túl sok ész nem kell.
10/21 anonim 

válasza:

#9 pedig hidd el sokan vannak vele úgy, még a boltos is aki eladja "dehát a korantot sokan viszik.." ja, mert 3 forintba kerül, de ettől még SZAR. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!