Vetettek már rossz/ hibás autót?
Figyelt kérdés
Vettetek már olyan autót ami pár hónappal vagy fél év múlva jött ki vagy kiderült rejtett hiba az autón és igy inkább a vételár alatt nyomottan adtatok el és a belefektetett pénzt is elbuktátok? Mert hazudott az eladó vagy olyan rossz az autó hogy nállad jöttki minden baja. És inkább eladtátok olcsón csakhogy megszabaduljatok egy pénznyelőtöl.tegnap 19:16
1/5 anonim 

válasza:

Édesanyukámnak volt ilyen, kétszer. Pont a két dízel autója. Egymillió körüli vételár, 1-1,5 év alatt még közel ennyi pénz ráköltve, majd a végén olyan hiba, ami miatt két-háromszázezerért lehetett eladni.
2/5 anonim 

válasza:

Nem. olyat vettem amiről egyből tudtam hogy mindene szar. :)
3/5 anonim 

válasza:

Igen. Viszonylag olcsón kaptam a kocsit, mire hazaértem vele -150 km- alig lehetett berakni 2, 4-es fokozatba.
Már az elején is gyanús volt. azt hittem "új" kocsi, még szokatlan.
Gondoltam, ezért volt ilyen olcsó.
Elvittem a szerelőmhöz, valami műanyag alaktrész volt megkopva, megreszelte, kért pár ezret, azóta minden ok.
5/5 anonim válasza:
Igen,külföldről behoztam. Rövid időn belül eladtam ár alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!