Ragadós műszerfalra mi a megoldás?
Mazda 3
Elvileg típushibája ezeknek az autóknak. Úgynevezett “soft touch” bevonattal csinálták őket, ami az idő mulásával ragacsossá vállik.
Mit lehet ezzel tenni??
Válaszokat előre is köszi

válasza:Leszokták mosni róla hígítóval, aztán lefestik valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Ford C-max 1.6 Tdci 80kW (109le) G8DB motorkódú 2008-as autómban tönkrement a motor. Hajtókar csavar elszakadt és tele lett fémforgáccsal az olaj. Nagyon jó autó, kényelmes, alacsony fogyasztású és nagyon nehezen válnék meg tőle. Mi lenne a legjobb megoldás, hogy...
Az enyémet a kulccsal meghúzták. Karosszériások fényezni akarják, de csak kell legyen más megoldás is.
Sziasztok. Egy Suzukiból ültem át egy C Vectrába, nagyon maradi ember vagyok, nekem még a elektromos ablak is luxus. Ez egy alap C Vectra még ködlámpája sincs. Viszont olcsón vettem mert kuplung hibás volt ( 200 ezer forint ) elhoztam mert jó ötletnek tűnt, tényleg...
Videókban láttam hogy a digitális műszerfal alján van de nekem valahogy nincs! Tempomatot is hiába kapcsolom ki(annak a helyén kellene) de nincs! Valami megoldás ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!