A vashulladék felvásárlónak van engedélye hangosbeszélő használatára?
Szokta ezeket valaki jelenteni?
Jön már a sokadik a vasas a tollas a cirkuszos mellé.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A Fidesz meg szórólapon juttatta el minden háztartásba a cica adós baromságot, és Bors mellékletet gyártottak le atomháborúval való riogatással, amit a Tiszához kötöttek. Ez mind hazugság volt, ellenben Lázár szavai tényleg elhangzottak. Akkor miért bűn lejátszani?
A videóban 4:54-nél látható Ennek is olyan a funkciója, mint a hangosbeszélőnek, de ez ugyebár nem hangosbeszélő. Mi ennek a neve?
Nagyon zavaró, mert a beszédtől telefonálni sem tudtam az üzeneteket felolvasta...Jó lenne valahogy teljesen kikapcsolni...
Abban biztos vagyok hogy önmagában a hangosbeszélő nem illegális. Hiszen ezek a színesfém és tollfelvásárlók is használják. Viszont az interneten nézelődve csak olyanokat találok amik fel vannak szerelve "sziréna" hangokkal. Ezt nem tudom mennyire vennék zokon a rend...
A vezetékek amik kijönnek belőle egy 3 helyes "csokiban" végződnek, amiből egy a 0 egy a +12 V a harmadik rendeltetéséről meg csak sejtéseim vannak.
Hivatalos "bejelentés", vagy huligánok szórakoznak? Hol van a mikrofonja, bárki hozzáfér? Finoman szólva elég furcsa jelenség...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!