Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A vashulladék felvásárlónak...

A vashulladék felvásárlónak van engedélye hangosbeszélő használatára?

Figyelt kérdés

Szokta ezeket valaki jelenteni?

Jön már a sokadik a vasas a tollas a cirkuszos mellé.

ma 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyáltalán kell engedély? Nálunk egyébként a tollas a drogot teríti.
ma 12:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Valójában a fémhulladék felvásárlására sincs engedélyük.
ma 13:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Amikor kérünk lomtalanítást a vasakat is kirakjuk amit nem visznek el. Viszont előző nap meghírdetjük a vasakat a fogáson már aznap este ottvannak és viszik. 2026 van nem kéne ezzel fárasztani a lakosságot.
ma 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Az miért fáj most a Fidesznek, hogy a Tisza 1000 településen fogja hangosbeszélőn játszatni Lázár cigánygyűlölő szavait?

A Fidesz meg szórólapon juttatta el minden háztartásba a cica adós baromságot, és Bors mellékletet gyártottak le atomháborúval való riogatással, amit a Tiszához kötöttek. Ez mind hazugság volt, ellenben Lázár szavai tényleg elhangzottak. Akkor miért bűn lejátszani?

Minek hívják ezt az eszközt, amit az alábbi videóban Markos György tart a kezében?

A videóban 4:54-nél látható Ennek is olyan a funkciója, mint a hangosbeszélőnek, de ez ugyebár nem hangosbeszélő. Mi ennek a neve?

Nokia 7 Plus telefonom van. Eddig kétszer is előfordult, h bekapcsolt a vakok és gyengénlátóknak gyártott hangosbeszélő. Véletlenűl megnyomtam...

Nagyon zavaró, mert a beszédtől telefonálni sem tudtam az üzeneteket felolvasta...Jó lenne valahogy teljesen kikapcsolni...

Hangosbeszélőt szeretnék a kocsiba. Megbüntethet érte a rendőr?

Abban biztos vagyok hogy önmagában a hangosbeszélő nem illegális. Hiszen ezek a színesfém és tollfelvásárlók is használják. Viszont az interneten nézelődve csak olyanokat találok amik fel vannak szerelve "sziréna" hangokkal. Ezt nem tudom mennyire vennék zokon a rend...

Autós szirénát (ES30BW) hogy kell bekötni?

A vezetékek amik kijönnek belőle egy 3 helyes "csokiban" végződnek, amiből egy a 0 egy a +12 V a harmadik rendeltetéséről meg csak sejtéseim vannak.

Budapest Déli pályaudvaron időnként valaki artikulálatlanul belekiabál a hangosbeszélőbe. Mi ez?

Hivatalos "bejelentés", vagy huligánok szórakoznak? Hol van a mikrofonja, bárki hozzáfér? Finoman szólva elég furcsa jelenség...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!