Milyen elektromos autót ajánlanátok Budapest-Szabadszállás közötti ingázáshoz 3-4 millió Ft között?

válasza:Gondolom nézted a kínálatot, 3-4 millió eléggé az alja. Sztem a Renault ZOE-k még a legjobbak ebben a kategóriában. De ha munkába mész ezzel minden nap, akkor 50.000 km/év simán meglesz. kb 4 év után lenullázod az autót, akkor is ha kevés kilométerrel vetted.
Ha kb ingyen tudod tölteni, akkor megfontolandó, vagy ha szentül hiszel az elektromos autókba, akkor sem tartanálak vissza.
Ha ennyit mész akkor mindenképp milliókat fogsz költeni évente közlekedésre, lehet érdemes lenne drágább autókat is megnézni, pl Tesla model 3.

válasza:

válasza:Kozelebb kell koltozni, nem evi 50e kilometert (meg napi 3 orakat) autozni munkaba jarashoz.
3-4M-ert leharcolt villanyautokat fogsz kapni, amiknek a hatotavja meg a gyari, uj koraban se tul fickos ertekeket se fogja hozni. Az akkucsere eleg maceras tud lenni mert bar foglalkoznak cellacserevel tobb cegnel is, igy is millios tetel tud lenni.

válasza:

válasza:Én egy minimálisan tovább nyújtózkodnék, az elektromos világba szerintem a Hyundai Ioniq a belepőszint. Egy fapados szekér de nagyon megbízható és nagyon alacsony a fogyasztása, rövid idő alatt visszahozza a befektetett pénzt.
Ha otthon is és munkahelyen is tudsz tölteni akkor a 28kWh-s verzió elég (4.5 millió), ha csak a munkahelyen akkor a 38kWh-s kell (5.5 millió).
Egy alacsonyabb fogyasztású belsőégésűnél a kb 50ezer km-ed évi 1.8 millió Ft lenne csak üzemanyaggal számolva, ha melóban ingyen töltesz akkor ez elektromossal kereken 0 Ft, ha otthoni 70Ft-os árammal akkor 525 ezer Ft, ha vegyesen akkor ugye a kettő között valahol.
Pár év után az autó ingyen volt hiszen eltankoltad volna a vételárat.
Kapcsolódó kérdések:
2000-ben ott voltam katona, megnézném mi vele a helyzet? Netán ipari park lett belőle mint pl Kiskunfélegyházán? Ha ige, akkor az ipari park területére be lehet hajtani engedély nélkül "csak úgy?
Korosztájtól függetlenűl.
A '' menj és kérdezd meg '' jellegű válaszokat mellőzzétek, ugyanis nincs lehetőségem ''bemenni, és megkérdezni '' Köszönöm
Olyan fura... hányingerem is van tőle
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!