Soha nem volt elektromos rollerem,környezetemben se használ senki ilyet. Semmit nem tudok róluk.Szüksègem lenne egy ilyen beszerzèsére hogy legalabb 15 km-t zavartalanul megtegyek egyszerre vele.megbizhatót szeretnék, max 60-70 ezerert.mit ajànlotok?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:200 ezer forintnál kezdődik egy alsó-középkategóriás roller.
Aki rollert szeretne venni annak minimum ennyit rá kell szánnia ha nem valami nagyon hulladékot akar.
Kapcsolódó kérdések:
Autópályán szoktam járni és az 52es úton.A megtett távolság 120km +-10 kilóméter
10-15 év múlva mi lesz szerintetek?
Az egy dolog, hogy a kínai elektromos autók úgy terjednek, mint a gomba, de az 1700 km-es hatótáv már több mint jó.
Olvasni féktisztítót, kontaktsprayt stb, de nem tudom melyik lenne az igazi. A féktisztító elvileg elridegíti a műanyagot, fogkefével letörölgetni meg nem tudom, mert a résekben ott marad a por. Ti mivel csináljátok?
Városi cirkálásra szeretnék talaria mx5 tl5500 at, néha terepre vinni. Szabályoknak megfelelő megoldást keresek, mivel gyárilag korlátozott a motor így megfelel a segédmotoros kerékpár szabályainak, egy kötelező biztosítással szabadon használhatom? chatgpt szerint...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!