Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Soha nem volt elektromos...

Soha nem volt elektromos rollerem,környezetemben se használ senki ilyet. Semmit nem tudok róluk.Szüksègem lenne egy ilyen beszerzèsére hogy legalabb 15 km-t zavartalanul megtegyek egyszerre vele.megbizhatót szeretnék, max 60-70 ezerert.mit ajànlotok?

Figyelt kérdés

jún. 8. 20:13
 1/6 A kérdező kommentje:
Legyen nőnek való es vonaton is szàllítható szükség esetén.köszi.
jún. 8. 20:13
 2/6 igazadvan ***** válasza:
Az karcsú lesz annyiért, a normálisak 200 000 körül kezdődnek és 18 kilónál szerintem.
jún. 8. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
És kell egy hobbistának 200 ezres roller, mint első választás?
jún. 9. 00:29
 4/6 igazadvan ***** válasza:
#3 hobbista? Gondolom nem nézegetni akarja, hanem közlekedni vele. Szerintem annak nincs értelme, hogy vesz valami olcsó szart, amin el sem fér, viszont cserébe lomha, kisebbek a kerekei, hamar lemerül és szétrázza ha nem tükörsima aszfalton megy, szerintem az a pénzkidobás.
jún. 9. 10:09
 5/6 igazadvan ***** válasza:
Nehogy azt gondold, hogy a 200 000-es árból amit megemlítettem, abból valami extrém minden terepen is százzal átmenő csodát lehet ám kapni.
jún. 9. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:

200 ezer forintnál kezdődik egy alsó-középkategóriás roller.

Aki rollert szeretne venni annak minimum ennyit rá kell szánnia ha nem valami nagyon hulladékot akar.

jún. 9. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Milyen elektromos autót ajánlanátok Budapest-Szabadszállás közötti ingázáshoz 3-4 millió Ft között?

Autópályán szoktam járni és az 52es úton.A megtett távolság 120km +-10 kilóméter

A kínaiak akkumulátor területén jóval fejlettebb technológiát alkalmaznak, mint Európa vagy Amerika?

Az egy dolog, hogy a kínai elektromos autók úgy terjednek, mint a gomba, de az 1700 km-es hatótáv már több mint jó.

Autó motortérben poros, enyhén olajsaras elektromos csatlakozók műanyag részeit hogy lehet normálisan letisztítani?

Olvasni féktisztítót, kontaktsprayt stb, de nem tudom melyik lenne az igazi. A féktisztító elvileg elridegíti a műanyagot, fogkefével letörölgetni meg nem tudom, mert a résekben ott marad a por. Ti mivel csináljátok?

L1e kategóriába sorolt motorra most akkor kell rendszám vagy nem?

Városi cirkálásra szeretnék talaria mx5 tl5500 at, néha terepre vinni. Szabályoknak megfelelő megoldást keresek, mivel gyárilag korlátozott a motor így megfelel a segédmotoros kerékpár szabályainak, egy kötelező biztosítással szabadon használhatom? chatgpt szerint...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!