Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek adjak köszönő...

Szerintetek adjak köszönő ajándékot az oktatómnak?

Figyelt kérdés

B kategóriás jogosítványról van szó és az lenne a kérdésem, hogy adjak az oktatómnak köszönő ajándékot a végén, ha sikerül a vizsgám? (köszönő lap meg max egy tábla csoki, ilyesmire gondoltam)

Csak azért kérdezem, mert nagyon jo fej, türelmes, motiváló oktató, sose ordibált se semmi mindig biztatott és mindig dicsért még ha szar is voltam az nap és hitt bennem, minden óra is jó hangulatban telik és nagyon jól oktat és bárkinek tudnám ajánlani jó szívvel.

Szerintetek vegyek vagy fölösleges mert "ez a dolga"?

jún. 8. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

adj ajándékot ha akarsz, azért ajándék mert nem azért kapja "mert a dolgát csinálta" hanem ahogy a dolgát csinálta

ha te szeretnéd ezzel viszonozni akkor tedd meg

jún. 8. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Ha úgy érzed, adj.

Ezt ne mi mondjuk meg.

jún. 9. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Igen, adj, egy életre bánni fogod, ha akarsz adni és nem adsz. Nem fogsz csődbe menni egy ajándéktól.
jún. 9. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Én is úgy gondolom, hogy felesleges. Azért mert segít és elmagyarázza néhány vizsgaútvonalon azt, hogy mire kell figyelni ami mondjuk trükkösnek vagy érdekesnek számít, azért nem adnék ajándékot. Alsóhangon 10.000Ft egy gyakorlati óra, ami hivatalosan is csak 50 perc. Nem kevés pénz manapság egy jogosítvány, még az alap 30 órával is. Én 4 kategóriából már vizsgáztam, azaz B,C,D,E kategóriákból. Egyszer sem adtam köszönőpénzt vagy köszönő ajándékot. B,C,D kategóriákból meg a GKI szaktanfolyami képzésből is átmentem mindenből elsőre a kötelező minimum óraszámmal. Annó a B-s jogsi valami 4000-4500Ft körül lehetett 2016-ban egy vezetési óra. C-nél 8000Ft, D-nél 17.000Ft és CE kategóriánál 18.000Ft. Durva. Ráadásul CE-nél átmentem másik helyre, ott már 25.000Ft volt az utolsó pár órám. Egyáltalán nem éreztem késztetést arra, hogy adjak még egy üveg bort, vagy oda csúsztassak még sunyiba 20-40 ezer forintot. Nyilván ha akarsz akkor adj, akár egy tábla milka csokit, vagy mit tudom én, nem az fog csődbe vinni, manapság azok szoktak adni, akik olyanok mint Emilien a Taxi című filmből, hogy 17-szer megbuknak, vagy kb 80-100+ órával szerzik meg a jogsit, mert úgy lökdösik át őket, nagyjából mint suliba év végén a kegyelem kettes, hogy na, eriggy, ne is lássalak.
jún. 9. 14:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha rendes volt emberileg akkor adj.
jún. 9. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Land rover freelander 1.8i benzines terepjáróm felújíttattam . Szerintetek elő jöhet így még probléma rajta? Ország úton és földesen is kultúráltan...

3éve vettem 1999-es évjáratú cabrió hobbi terepjáróm. Motor hengerfejezve(gépmunka is) és hidrotőkék cserélve) Kuplung felújjitó szett cserélve +kinyomó szerkezet. +még 3 "a5"oldalni apróbb alap dolog. Gyertyák,pipák,2komplett első fék betét szettel. Küszöbök...

Opel astra G 1.4 16v 1999 évjárat Szerintetek is egr szelep a hibás??

Ha menet közben gázadásnál olyan mintha valaki meg a féket nyomná??? Érzés mintha motorfék keletkezne!

2004-es s40 volvo, 1.9 tirbodiesel. Szerintetek mi történhetett vele?

Mai nap a haladtam a volvo-mal, menet közben hirtelen nagy kuplung szagot éreztem dombnak felfelé úgy hogy előtte nem csúsztattam, majd 150 m után megállt, mintha kifogyott volna belőle az üzemanyag. Pár perc múlva beindult, és hazamentem vele, de hazáig nem volt ereje...

Kuplung pedál kuplung szerkezet,kinyomócsapágy csere után nem működik rendesen. Szerintetek mi lehet a hiba?

Sziasztok! Kuplungot cseréltünk egy 159es alfán. Viszont a légtelenítés után a kuplung pedál felkeményedet nem lehet lenyomni. De ha sokáig tartom rajta a lábam (nyomás alá teszem a rendszert) akkor egy idő után be esik a pedál utána ha vissza húzom akkor újból...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!