Szerintetek adjak köszönő ajándékot az oktatómnak?
B kategóriás jogosítványról van szó és az lenne a kérdésem, hogy adjak az oktatómnak köszönő ajándékot a végén, ha sikerül a vizsgám? (köszönő lap meg max egy tábla csoki, ilyesmire gondoltam)
Csak azért kérdezem, mert nagyon jo fej, türelmes, motiváló oktató, sose ordibált se semmi mindig biztatott és mindig dicsért még ha szar is voltam az nap és hitt bennem, minden óra is jó hangulatban telik és nagyon jól oktat és bárkinek tudnám ajánlani jó szívvel.
Szerintetek vegyek vagy fölösleges mert "ez a dolga"?

válasza:adj ajándékot ha akarsz, azért ajándék mert nem azért kapja "mert a dolgát csinálta" hanem ahogy a dolgát csinálta
ha te szeretnéd ezzel viszonozni akkor tedd meg

válasza:Ha úgy érzed, adj.
Ezt ne mi mondjuk meg.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
3éve vettem 1999-es évjáratú cabrió hobbi terepjáróm. Motor hengerfejezve(gépmunka is) és hidrotőkék cserélve) Kuplung felújjitó szett cserélve +kinyomó szerkezet. +még 3 "a5"oldalni apróbb alap dolog. Gyertyák,pipák,2komplett első fék betét szettel. Küszöbök...
Ha menet közben gázadásnál olyan mintha valaki meg a féket nyomná??? Érzés mintha motorfék keletkezne!
Mai nap a haladtam a volvo-mal, menet közben hirtelen nagy kuplung szagot éreztem dombnak felfelé úgy hogy előtte nem csúsztattam, majd 150 m után megállt, mintha kifogyott volna belőle az üzemanyag. Pár perc múlva beindult, és hazamentem vele, de hazáig nem volt ereje...
Sziasztok! Kuplungot cseréltünk egy 159es alfán. Viszont a légtelenítés után a kuplung pedál felkeményedet nem lehet lenyomni. De ha sokáig tartom rajta a lábam (nyomás alá teszem a rendszert) akkor egy idő után be esik a pedál utána ha vissza húzom akkor újból...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!